ارزیابی آزمایشگاهی وتحلیل عددی اثر استفاده از باطله های معدنی سیلیمانیت به عنوان درشت دانه بر مقاومت لغزشی و سختی مخلوط آسفالتی
Publish place: Civil Infrastructure Researches، Vol: 5، Issue: 1
Publish Year: 1398
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 467
This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_CER-5-1_008
تاریخ نمایه سازی: 2 اردیبهشت 1399
Abstract:
سیلیمانیت یک ماده معدنی ارزان قیمت با ترکیباتی شامل اکسید آهن، سیلیسیم اکسید و آلومینیوم اکسید می باشد. استفاده از آهن، سیلیس و آلومینیوم در صنعت روسازی به عنوان مصالح سنگی درشت دانه تاثیر قابل ملاحظه ا ی بر عملکرد مخلوط های آسفالتی داشته است. در این تحقیق، اثر استفاده از مصالح سنگی سیلیمانیتی به عنوان جایگزین مصالح آهکی درشت دانه بر روی پارامتر های مدول برجهندگی، مقاومت مارشال و مقاومت لغزندگی در دماهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت. در این مطالعه، مدل سازی با تکیه بر رفتار ویسکوالاستیک لایه ها و با استفاده از نرم افزار المان محدود انجام شد، تا تاثیر در تغییرات مدول الاستیسیته ناشی از تغییر جنس مصالح سنگی بر واکنش روسازی تعیین شود. نتایج نشان داد که استفاده از مصالح سنگی سیلیمانیتی در مخلوط آسفالتی، درصد قیر بهینه کمتری نسبت به مصالح آهکی دارد؛ و همچنین مقاومت مارشال مخلوط آسفالتی ساخته شده با مصالح سنگی سیلیمانیتی در درصد قیر بهینه 15% و مدول برجهندگی 25% نسبت به مخلوط آسفالتی ساخته شده با مصالح آهکی افزایش داشته است. استفاده از مصالح سیلیمانیتی در مخلوط آسفالتی به دلیل سختی زیاد نسبت به مصالح آهکی می تواند باعث افزایش مقاومت اصطکاکی رویه آسفالتی در برابر سایش ناشی از عبور بارهای ترافیکی شود. نتایج تحلیل عددی نشان می دهد که استفاده از سنگدانه سیلیمانیتی به عنوان درشت دانه تاثیر قابل ملاحظه ای بر کرنش کششی بحرانی زیر لایه رویه ندارد.
Keywords:
Authors
حسن محمدی انائی
دانشجوی کارشناسی ارشد راه و ترابری، دانشکده عمران، دانشگاه یزد.
محمدمهدی خبیری
دانشیار، دانشکده عمران، دانشگاه یزد.
حامد خانی سانیج
استادیار، دانشکده عمران، دانشگاه یزد.
فاطمه متین قهفرخی
دانشجوی کارشناسی ارشد راه و ترابری، دانشکده عمران، دانشگاه یزد.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :