سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اصلاح سختی فنرهای وینکلر جهت طراحی فونداسیون گسترده

Publish Year: 1382
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,278

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE06_305_6127238951

Index date: 17 October 2005

اصلاح سختی فنرهای وینکلر جهت طراحی فونداسیون گسترده abstract

در این مقاله با استفاده از پارامترهای بدون بعد برای آنالیز فونداسیونهای گسترده، روشی جهت تعیین ضریب عکس العمل بستر- قابل استفاده در مدل وینکلر- ارائه گردیده است. لایه خاک با ضخامت محدود مستقر بر بستر صلب و یا بسیار سخت در نظر گرفته شده و با مشخص بودن پارامتر های فیزیکی و مکانیکی خاک و شالوده، تغییرات سختی فنرها درسطح زیر پی، با استفاده از نمودارها به سهولت حاصل می گردد. این نمودارها به طور مجزا برای تخمین رفتار خاک چسبنده و دانه ای و با در نظر داشتن رفتار غیر خطی خاک تحت تنش های مختلف ارائه شده اند. مقادیر بدون بعدضریب عکس العمل بستر با فرض پی مستقر بر لایه الاستو- پلاستیک به ضخامت محدود و با معیار گسیختگی دراکر- پراگر تخمین زده شده است.

اصلاح سختی فنرهای وینکلر جهت طراحی فونداسیون گسترده Keywords:

مدل وینکلر , اندرکنش خاک پی سازه , اصلاح سختی فنر وینکلر , طراحی پی گسترده

اصلاح سختی فنرهای وینکلر جهت طراحی فونداسیون گسترده authors

محمودرضا عبدی

استادیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

آرتین حساس

کارشناس ارشد، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Bowles, Joseph E. (1997)، Foundation Analysis and Designk. 5th edition. ...
، #Rational Analysis of Raft Foundation? By Stephen J. Hain ...
Terzaghi, K. (1955). "Evaluation of coefficients of subgrade reaction." Geotechnique ...
_ "Bending _ foundation." _ ...
Vesic, A.B. (1961). "Bending of beams resting on isotropic elastic ...
_ of Mat Foundation _ Seaj & T.R. Hossain ra ...
Hetenyi, M. (1946). "Beams on Elastic Foundations." University of Michigan ...
_ _ Mat Foundations" By Jons Jorvath, M. ASCE Journal ...
، ،Values of K for Slab On Winkler Foundation? By ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اصلاح سختی فنرهای وینکلر جهت طراحی فونداسیون گسترده" توسط محمودرضا عبدی، استادیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی؛ آرتین حساس، کارشناس ارشد، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین نوشته شده و در سال 1382 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدل وینکلر، اندرکنش خاک پی سازه، اصلاح سختی فنر وینکلر، طراحی پی گسترده هستند. این مقاله در تاریخ 25 مهر 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5278 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله با استفاده از پارامترهای بدون بعد برای آنالیز فونداسیونهای گسترده، روشی جهت تعیین ضریب عکس العمل بستر- قابل استفاده در مدل وینکلر- ارائه گردیده است. لایه خاک با ضخامت محدود مستقر بر بستر صلب و یا بسیار سخت در نظر گرفته شده و با مشخص بودن پارامتر های فیزیکی و مکانیکی خاک و شالوده، تغییرات سختی فنرها ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اصلاح سختی فنرهای وینکلر جهت طراحی فونداسیون گسترده با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.