ارزشیابی اثربخشی خطمشی شراکت عمومی- خصوصی در بخش عمومی ایران
Publish place: Management and Development Process، Vol: 33، Issue: 2
Publish Year: 1399
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 252
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JMDP-33-2_002
تاریخ نمایه سازی: 23 بهمن 1399
Abstract:
خطمشی شراکت عمومی ـ خصوصی یکی از خطمشیهایی است که در سالهای اخیر، سازمانهای عمومی در انجام پروژههای عمرانی از آن استفاده میکنند. هدف پژوهش حاضر، شناخت اثربخشی اجرای خطمشی شراکت عمومی ـ خصوصی در بخش عمومی ایران است. جامعه آماری این پژوهش شامل آن دسته از سازمانهای بخش دولتی ایران است که صفت مشترک آنها اجرای خطمشی شراکت عمومی ـ خصوصی در بخش عمومی است. با بررسی 126 سازمان به روش تصادفی سیستماتیک و با ابزار پرسشنامه، نتایج نشان میدهد که اثربخشی اجرای خطمشی شراکت عمومی ـ خصوصی با استفاده از ابعاد (کارایی اقتصادی، عدالت مالی، عدالت بازتوزیعی، همسازی با اخلاق عمومی، انطباقپذیری، و پاسخگویی) معنادار است؛ یعنی اثربخشی خطمشی از میانگین مفروض بالاتر است. متولیان پروژههای شراکت عمومی ـ خصوصی با تاکید بر نتیجه ارزشیابی و استفاده از راهکارهای پیشنهادی این پژوهش میتوانند زمینه توسعه بیش از پیش اجرای پروژههای شراکت عمومی ـ خصوصی را فراهم سازند.
Keywords:
Public-private Partnership , Evaluation , Economic Efficiency , Financial and Redistributive Justice , Alignment with Public Ethics , Adaptability , Accountability. , شراکت عمومی ـ خصوصی , ارزشیابی , کارایی اقتصادی , عدالت مالی و بازتوزیعی , همسازی با اخلاق عمومی , انطباقپذیری , و پاسخگویی
Authors
قانع ممندی
Public Administration, Institute for Management and Planning Studies, Tehran, Iran
حسین علی پور
Department of Management, Institute for Management and Planning Studies,
رامین رهنورد
Executive Management, Tehran Province Water and Wastewater Company
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :