حل مسئله طرح توسعه شبکه انتقال بهمنظور کاهش اثرات نامطلوب خرابی آبشاری با رویکرد تحلیل و ارزیابی آسیبپذیری شبکههای انتقال
Publish place: Journal Of Modeling in Engineering، Vol: 17، Issue: 58
Publish Year: 1398
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 337
This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JME-17-58_011
تاریخ نمایه سازی: 21 اسفند 1399
Abstract:
در سالهای اخیر، مسئلهی طرح توسعه شبکههای انتقال بهمنظور کاهش اثرات نامطلوب خرابی آبشاری بهعنوان یکی از مسائل مهم در بحث طراحی و برنامهریزی شبکههای قدرت مطرح شده است. حل مسئلهی طرح توسعهی شبکهی قدرت با هدف کاهش اثرات نامطلوب خرابی آبشاری با استفاده از رویکرد تحلیل و ارزیابی باعث میشود که اثرات نامطلوب خرابی آبشاری بهصورت مؤثرتری نسبت به رویکرد بهینهسازی کاهش یابد. رویکرد تحلیلی یک مجموعه از مستعدترین خطوط را تشکیل داده و احداث خطوط موازی با تمام اعضای مجموعهی خطوط مستعد خرابی آبشاری را بهعنوان طرح توسعه شبکه معرفی میکند. اما احداث همزمان یک خط موازی به ازای تمام اعضای موجود در مجموعهی مستعدترین خطوط، طرحی غیر فنی و غیراقتصادی است. در این مقاله تلاش میشود بهمنظور پیشنهاد طرح توسعه شبکه انتقال بهصورت فنی و اقتصادی، با استفاده از تحلیل عواقب نامطلوب خرابی آبشاری، خط مستعد خرابی آبشاری شناسایی شده و از طریق آن و راهبرد یک شین دورتر، ناحیهی آسیبپذیر شناسایی میشود. طرحهای مختلف از توسعهی شبکهی انتقال در ناحیهی آسیبپذیر برنامهریزیشده و استحکامبخشی هر طرح توسعه با استفاده از معیار استحکامبخشی پیشنهادی مورد ارزیابی و اولویتبندی قرار میگیرد. رویکرد پیشنهادی در طرح توسعهی شبکهی انتقال بر روی سیستم قدرت آزمون 39 شین آزمایش شده و نتایج عددی، توانایی روش پیشنهادی در کاهش اثرات نامطلوب خرابی آبشاری را نشان میدهد.
Keywords:
خرابی آبشاری , شناسایی ناحیهی آسیبپذیر , شاخص استحکامبخشی به شبکهی انتقال. طرح توسعه شبکه های انتقال
Authors
علی حسامی نقشبندی
عضو هیات علمی گروه مهندسی برق- دانشکده مهندسی، دانشگاه کردستان، سنندج، ایران
صابر ارمغانی
دانشجوی دکتری، گروه مهندسی برق، دانشکده مهندسی، دانشگاه کردستان
سید محمد شهرتاش
دانشگاه علم و صنعت ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :