سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه کانی شناسی، دگرسانی و نحوه تشکیل کانسار مس پورفیری چاه فیروزه

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,392

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NSGI01_015

Index date: 24 June 2011

مطالعه کانی شناسی، دگرسانی و نحوه تشکیل کانسار مس پورفیری چاه فیروزه abstract

منطقه چاه فیروزه در 240 کیلومتری غرب شهرستان کرمان، 135 کیلومتری شمال غرب معدن سرچشمه و35 کیلومتری شمال شهربابک واقع شده است. کانسار مس پورفیری چاه فیروزه در تقسیم بندی زمین شناسی ایران درزون ارومیه – دختر و در تقسیم بندی زمین شناسی کرمان در کمربند دهج – ساردوئیه واقع می شود. قدیمی ترین و گسترده ترین واحدهای زمین شناسی در منطقه چاه فیروزه، مربوط به آتشفشانیها و آذرآواریهای ائوسن شامل آندزیت، داسیت، توف، آندزیت-توف میباشد که پورفیری های میکرودیوریتی – کوارتز مونزودیوریت– الیگومیوسن و داسیت و آندزیت های نئوژن در آنها نفوذ کردهاند. پورفیریهای میکرودیوریت و کوارتز مونزودیوریت مولد کانی زایی در منطقه می باشند. عملکرد سامانه گسلی در محدوده چاه فیروزه وسیع بوده و محلول های گرمابی دارای کانی های فلزی، از جمله مس در امتداد سامانه گسلی اصلی کانسار با امتداد شرقی – غربی در متن تودههای نفوذی تزریق گشته اند. در منطقه چاه فیروزه انواع دگرسانی های شاخص کانسارهای مس پورفیری مشاهده شده است. کانی زایی در منطقه چاه فیروزه به صورت انتشاری و رگهای صورت گرفته است. این کانی زایی به سه نوع درونزاد، برونزاد و اکسیدان قابل تقسیم است.

مطالعه کانی شناسی، دگرسانی و نحوه تشکیل کانسار مس پورفیری چاه فیروزه Keywords:

مطالعه کانی شناسی، دگرسانی و نحوه تشکیل کانسار مس پورفیری چاه فیروزه authors

مهرداد کریمی

استادیار گروه زمین شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

محمدحسن آزادی

عضو باشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

شهرام خالویی

کارشناس ارشد زمین شناسی اقتصادی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

میثم قدمی

دانشجوی دکتری زمین شناسی اقتصادی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شما

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
-آقانباتی، ع. 1370. نقشه سنگهای ماگمایی ایران 1/250000، طرح تدوین ...
-اسماعیلی، ف.، 1376. ارزیابی پتانسیل معدنی کانسار پورفیری شوشونیتی ده ...
-خوئی، ن.، قربانی، .، تاجبخش، _ 1378. کانسارهای مس در ...
-شفیعی، ب.، 1379، مطالعه رخداد، پراکندگی ژئوشیمیایی و مدل فلززایی ...
-مومن زاده، .، رشید نژاد عمران، ن.، 1367، کانسارهای مس ...
-معانی جو، م، 1371، هاله های دگرسانی و روابط آن ...
-سبزهای، م.1373، نقشه زمین شناسی استان کرمان، مقیاس _ 1/500000، ...
Berberian, F., Muir, 1.0., Pankhurst, RJ. and Berberian, M., 1982. ...
Brathwaite, R.L, Simpson, M.P., Foure, K., and Skinner, D.N. B., ...
Chaffee, M.A., 1982, Geochermical prospection techniques for porphyry copper deposits. ...
Dimitrijevic, M.D., 1973, Geology of Kerman region: Institute for geological ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مطالعه کانی شناسی، دگرسانی و نحوه تشکیل کانسار مس پورفیری چاه فیروزه" توسط مهرداد کریمی، استادیار گروه زمین شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز؛ محمدحسن آزادی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز؛ شهرام خالویی، کارشناس ارشد زمین شناسی اقتصادی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز؛ میثم قدمی، دانشجوی دکتری زمین شناسی اقتصادی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شما نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله چاه فیروزه، مس پورفیری، کانی شناسی، دگرسانی، نحوه تشکیل هستند. این مقاله در تاریخ 3 تیر 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3392 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که منطقه چاه فیروزه در 240 کیلومتری غرب شهرستان کرمان، 135 کیلومتری شمال غرب معدن سرچشمه و35 کیلومتری شمال شهربابک واقع شده است. کانسار مس پورفیری چاه فیروزه در تقسیم بندی زمین شناسی ایران درزون ارومیه – دختر و در تقسیم بندی زمین شناسی کرمان در کمربند دهج – ساردوئیه واقع می شود. قدیمی ترین و گسترده ترین واحدهای زمین شناسی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه کانی شناسی، دگرسانی و نحوه تشکیل کانسار مس پورفیری چاه فیروزه با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.