بررسی عملکرد پیل های سوختی اکسید جامد و نقش نانو تکنولوژی در ساخت آن
Publish place: Journal of Energy Conversion، Vol: 7، Issue: 3
Publish Year: 1399
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 279
This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_EEDJ-7-3_003
تاریخ نمایه سازی: 13 اردیبهشت 1400
Abstract:
نانوتکنولوژی در توسعه و بهبود عملکرد پیل های سوختی اکسید جامد (SOFC) به خوبی استفاده می شود. دمای عملیاتی بالای SOFC ( ۷۰۰-۹۰۰ درجه سلسیوس) منجر به نواقصی جدی در ارتباط با عملکرد کلی و دوام آنها شده است. از این رو، دمای عملیاتی بالا به دامنه دمای متوسط تقریبا ۴۴-۷۰۰ سلسیوس کاهش یافته است که عملکرد را بهبود بخشیده است و متعاقبا SOFC را به عنوان منابع انرژی قابل حمل تجاری کرده است. با این حال، در دمای کاهش یافته، چالش هایی مانند افزایش مقاومت داخلی اجزای پیل سوختی بوجود می آیند. اگر چه، این مساله نمی تواند به اندازه مشکلاتی که در دمای بالا بوجود می آید، جدی باشد، هنوز به شکل قابل توجهی بر عملکرد SOFC تاثیر می گذارد. این مقاله به کار محققان در زمینه کاربرد نانوتکنولوژی در ساخت SOFC از طریق روش های متمایز می پردازد. این روش ها با موفقیت مقاومت داخلی را حذف یا حداقل کاهش داده اند و بهبود قابل توجه در تراکم انرژی SOFC در دماهای کاهش یافته را نشان داده اند.
Keywords:
Solid oxide fuel cell , material development , nanomaterials , fuel cell performance. , پیل سوختی اکسید جامد , توسعه مواد , نانوماده ها , عملکرد پیل سوختی.
Authors
عبدالکریم افروزه
Department of Electrical Engineering ,university Larestan, Lar, Iran
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :