بررسی تاثیر آموزش استفاده از فرم های جدید مستندسازی مراقبت های حین عمل جراحی بر عملکرد تکنولوژیست ها و پرستاران اتاق عمل در خصوص ثبت

Publish Year: 1397
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 182

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_JNE-7-5_001

تاریخ نمایه سازی: 4 دی 1400

Abstract:

مقدمه: مستندسازی در اتاق عمل برای مراقبت از بیمار، ارائه ی مدرک و سند قانونی از مراقبت های انجام شده و تولید اطلاعات برای اهداف پژوهشی ضروری می باشد. هدف از مطالعه حاضر، تعیین تاثیر آموزش استفاده از فرم های جدید مستندسازی مراقبت های حین عمل جراحی بر عملکرد تکنولوژیست­ها و پرستاران اتاق عمل در خصوص ثبت می باشد. روش کار: این مطالعه نیمه تجربی بر روی ۹۷ نفر از تکنولوژیست­ها و پرستاران اتاق عمل در دو بیمارستان شهر اصفهان در سال ۱۳۹۷ انجام شد. پرسنل اتاق عمل به روش نمونه­گیری در دسترس انتخاب و به دو گروه آزمون و کنترل تقسیم شدند. در گروه آزمون، یک جلسه آموزشی یک و نیم ساعته به روش سخنرانی با موضوع استاندارد­های مستندسازی در اتاق عمل و چگونگی تکمیل ۵ فرم جدید مستندسازی مراقبت های حین عمل جراحی تشکیل شد. ۵ فرم مستندسازی به مدت ۲ ماه مورد استفاده قرار گرفت و آموزش از طریق شبکه اجتماعی در طول دو ماه ادامه یافت و نمره ثبت نمونه ها به صورت درصد بیان شد، در گروه کنترل هیچ آموزشی صورت نگرفت و نمره ثبت با استفاده از پرسشنامه خودگزارشی به دست آمد. یافته ها: در گروه آزمون، ۸/۹۰ درصد از افراد مورد بررسی، خانم بودند. رشته تحصیلی ۲/۸۹ درصد از نمونه ها اتاق عمل و بقیه پرستاری بود. میانگین نمره کل حاصل از فرم های مستندسازی مراقبت حین عمل در گروه آزمون، ۱۹/۹۳ با انحراف معیار ۱۸/۵ از ۱۰۰ و در گروه کنترل ۸۹/۴۲ با انحراف معیار ۰۷/۳۴ از ۱۰۰به دست آمد. میانگین نمره حاصل از ۵ فرم مستندسازی مراقبت های حین عمل جراحی در گروه آزمون به طور معناداری بیشتر از گروه کنترل بود (۰۰۱/۰ P <). نتیجه گیری: آموزش استانداردهای مستندسازی در اتاق عمل و استفاده از فرم هایی با محتوای مناسب می تواند عملکرد پرسنل اتاق عمل را در خصوص مستندسازی افزایش دهد.

Authors

فاطمه مرکی

Isfahan University of Medical Sciences

مهری دوستی ایرانی

Shahrekord University of Medical Sciences

لیلا اکبری

Isfahan University of Medical scienses

اکرم اعرابی

Isfahan University of Medical scienses

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Tiusanen TS, Junttila K, Leinonen T, Salanterä S. The validation ...
  • Fencl JL. Guideline implementation: patient information management. AORN journal. ۲۰۱۶;۱۰۴(۶):۵۶۶-۷۷ ...
  • Braaf S, Manias E, Riley R. The role of documents ...
  • Setareh M, Bagherian MAH, Amini F, Rafati Y, Arjmandkia A. ...
  • Pillips N. Berry & Kohn’s operating room technique. In: Fundamentals ...
  • Fencl JL. Guideline Implementation: Prevention of retained surgical items. AORN ...
  • Shirey C, Perrego K. Standardizing the Handling of Surgical Specimens. ...
  • Bliss, et al. Thirty-day outcomes support implementation of a surgical ...
  • نمایش کامل مراجع