مقایسه تطبیقی نظام آموزشی کارشناسی ارشد پرستاری ایران با دانشکده پرستاری جانزهاپکینز
Publish place: Journal of Nursing Education، Vol: 7، Issue: 3
Publish Year: 1397
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 229
This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JNE-7-3_006
تاریخ نمایه سازی: 4 دی 1400
Abstract:
مقدمه: یکی از شیوه های پژوهش، در زمینه بازنگری و نوسازی برنامه های آموزشی، انجام پژوهش های تطبیقی است که موضوع آن تجزیه و تحلیل و شناخت شباهت ها و تفاوت های موجود میان پدیده ها، نهادها و نظام های آموزشی است. هدف این مطالعه مقایسه توصیفی – تطبیقی برنامه آموزشی مقطع کارشناسی ارشد پرستاری ایران با دانشکده پرستاری جانزهاپکینز امریکا بود.
روش کار: در این مطالعه توصیفی – تطبیقی (۱۳۹۷)، داده های مورد نیاز در باره تازه ترین برنامه آموزش کارشناسی ارشد پرستاری از راه جست و جو در اینترنت و با مروری بر تاریخچه و جزئیات برنامه درسی دوره کارشناسی ارشد پرستاری ایران و دانشکده پرستاری جانزهاپکینز کسب گردید. داده ها با استفاده از الگوی Bereday و در چهار مرحله توصیف، تفسیر، هم جواری و مقایسه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: توجه به نیازهای جامعه و دگرگونی های دائم و تنوع در گرایش های پرستاری، گزینش راهبردهای تدریس بر پایه یادگیری خودراهبر، توجه به پوشش و داشتن ظاهری حرفه ای، در ایران و جانزهاپکینز مشترک بود. ولی شرایط پذیرش، اهداف، فلسفه، چشم انداز و رسالت، محتوای دروس، نقش دانش آموختگان و داشتن پرستار پرکتیشنر و فضاها و توانایی ها و کارکنان اداری در ایران و جانزهاپکینر متفاوت بود.
نتیجه گیری: به کارگیری روش های غیر متمرکز برای پذیرش دانشجو، طراحی برنامه های آموزشی تکمیلی جهت تربیت مدرسین و پژوهشگران پرستاری، تمرکز بر دروس متناسب با نیاز جامعه و بیماری های شایع محل خدمت برای بهبود برنامه کارشناسی ارشد پرستاری در ایران پیشنهاد می شود.
Keywords:
Authors
مهدیه آرین
Faculty of Nursing and Midwifery, Semnan University of Medical Sciences, Semnan, Iran.
منیر نوبهار
Faculty of Nursing and Midwifery, Semnan University of Medical Sciences, Semnan, Iran.
حسن بابامحمدی
Faculty of Nursing and Midwifery, Semnan University of Medical Sciences, Semnan, Iran.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :