طراحی الگوی عوامل بنیادین (ژنوم) شکل دهنده اخلاق کار در بخش دولتی ایران
Publish place: Management at Islamic University، Vol: 10، Issue: 21
Publish Year: 1400
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 255
This Paper With 18 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_MIUN-10-21_007
تاریخ نمایه سازی: 22 دی 1400
Abstract:
هدف این پژوهش، شناسایی عوامل بنیادین(ژنوم) شکل دهنده اخلاق کار در بخش دولتی ایران بود. روش: به کمک مدل هفت مرحله ای فراترکیب سندلوسکی و بارسو، در مجموع تعداد پنج بعد اصلی، ۲۷ بعد فرعی و ۱۰۹ گویه به عنوان عوامل بنیادین شکل دهنده اخلاق کار در بخش دولتی ایران از بخش نظری استخراج شد. برای کنترل گویه های استخراجی از شاخص کاپا با استفاده از نرم افزار اس.پی.اس.اس در سطح اطمینان ۹۵ درصد، مقدار ۸۴۹/۰ به دست آمد که بسیار مطلوب ارزیابی شد. به کمک تکنیک دلفی، پانل ۴۰ نفره خبرگان دانشگاهی و نخبگان اداری در سازمانهای دولتی تشکیل شد که در نهایت ۳۲ نفر از آنها تا پایان مراحل دلفی در پانل باقی ماندند. خروجی نهایی دلفی مدل سه سطحی از پنج بعد اصلی، ۲۴ بعد فرعی و ۸۹ گویه را پیشنهاد کرد. به کمک نرم افزار اسمارت پی.ال.اس، تحلیل عاملی تاییدی سه مرحله ای روی مدل پیشنهادی پانل خبرگان انجام شد. یافته ها و نتیجه گیری: با توجه به بارهای عاملی ابعاد اصلی به ترتیب نظام اجتماعی(۹۲/۰)، نظام فرهنگی(۹۰/۰)، نظام سیاسی(۸۸/۰)، نظام اقتصادی(۸۵/۰) و نظام علمی و فناورانه(۸۱/۰) تعیین شدند. شاخص برازش مطلق جی.او.اف، ۶۲/۰ به دست آمد که بیانگر برازش مناسب مدل آزمون شده است.
Keywords:
اخلاق کار , نظام اجتماعی , نظام فرهنگی , نظام سیاسی , نظام اقتصادی , نظام علمی و فناورانه , بخش دولتی , عوامل بنیادین(ژنوم)
Authors
صدیقه بحیرایی
دانشجوی دکتری مدیریت دولتی، گرایش منابع انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اصفهان (خوراسگان). اصفهان، ایران.
اکبر اعتباریان خوراسگانی
دانشیار گروه مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اصفهان (خوراسگان). اصفهان، ایران(نویسنده مسئول).نمابر: ۰۳۱-۳۵۳۵۴۰۶۰ / Email: etebarian@khuisf.ac.ir
مهربان هادی پیکانی
استادیار گروه مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اصفهان (خوراسگان). اصفهان، ایران.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :