الگوی برندسازی اخلاقی- اسلامی برای ورود به بازارهای بین المللی در کسب و کارهای کوچک و متوسط صنایع غذایی
Publish Year: 1400
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 279
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_IJEST-16-4_020
تاریخ نمایه سازی: 16 اسفند 1400
Abstract:
زمینه: رعایت اخلاق در برندسازی به رویکرد برنده-برنده به کار میرود. این امر در فرهنگ اسلامی بیش از پیش اهمیت دارد. پس هدف از این تحقیق شناسایی عوامل موثر بر برند سازی اخلاقی- اسلامی برای ورود به بازارهای بینالمللی در کسب و کارهای کوچک و متوسط صنایعغذایی می باشد.
روش: تحقیق در دو بخش کیفی و کمی انجام شد. بخش کیفی مبتنیبر تئوری دادهبنیاد بود جامعهآماری، خبرگان، متخصصان و اساتید در زمینه بازاریابی بود که ۱۴ نفر به روش گلوله برفی انتخاب شدند و با استفاده از مصاحبههای عمیق نیمهساختاریافته اطلاعات جمع آوری شد. دادههایکیفی با روشکدگذاری باز و محوری مورد تحلیل قرار گرفت. در مرحله کمی، روش توصیفی – همبستگی بود. از جامعه مدیران و کارشناسان بازاریابی کسب و کار کوچک و متوسط صنایع غذایی کشور نمونه ای به تعداد ۳۶۴ نفر به روش نمونه گیری خوشهای انتخاب شد. ابزار پرسشنامه محققساخته بود و برای تحلیل دادههای کمی از تحلیلعاملیتاییدی، معادلاتساختاری و نرمافزارهای SPSS۲۲ و Amos۲۲ استفاده گردید.
یافته ها: تحلیل دادههای کیفی نشان داد که سه مولفه اصلی و پانزده زیر مولفه و پنجاه و یک شاخص مقوله برندسازی اخلاقی-اسلامی را تشکیل میدهد. همچنین عوامل موثر بر برندسازی اخلاقی-اسلامی در ۶ مولفه و بیست ویک زیر مولفه دستهبندی شدند . نتایج تحلیل کمی نشان داد که مدل تحقیق از نظر شاخصهای معناداری و برازش مورد تائید است.
نتیجه گیری: از مهمترین عوامل موثر بر برندسازی اخلاقی- اسلامی می توان به سیستم ارزشهایاخلاقی و سبکزندگی، خودپنداره، دامنه کاربرد، میزان تقاضا، انگاره اشاره کرد که طبق این تحقیق سیستم ارزشهایاخلاقی و سبکزندگی موثرترین عوامل در برندسازی اخلاقی- اسلامی هستند.
Keywords:
Ethical-Islamic branding , International markets , Small businesses , برندسازی اخلاقی- اسلامی , بازارهای بین المللی , کسب و کارهای کوچک
Authors
فتانه مقیمی
گروه مدیریت بازرگانی، واحد رشت، دانشگاه آزاد اسلامی، رشت، ایران
سید محمود شبگو منصف
گروه مدیریت بازرگانی، واحد رشت، دانشگاه آزاد اسلامی، رشت، ایران.
کامبیز شاهرودی
گروه مدیریت بازرگانی، واحد رشت، دانشگاه آزاد اسلامی، رشت، ایران.
نرگس دل افروز
گروه مدیریت بازرگانی، واحد رشت، دانشگاه آزاد اسلامی، رشت، ایران.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :