ارائه مدل فرآیند مهارت آموزی در تجاری سازی نوآوری- فناوری (بررسی شرکت های دانش بنیان تهران)

Publish Year: 1397
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 188

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_FASLN-6-23_003

تاریخ نمایه سازی: 5 اردیبهشت 1401

Abstract:

یک بررسی سه ساله در سنگاپور نشان داده است که ۱۷ درصد شرکت های نوپای این کشور ورشکست شده اند درحالی که این نسبت در مورد شرکت هایی که برنامه آموزش نیروی انسانی را انجام داده اند کمتر از یک درصد بوده است. در ایران نیز پیش بینی می شود که با توجه به لحاظ شدن لایحه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی حمایت از شرکت های دانش بنیان در بودجه سال ۱۳۹۰، بر توسعه و رونق این بخش از اقتصاد بیش ازپیش افزوده شود. باید توجه نمود که فرآیند تجاری کردن نوآوری نیازمند توسعه و انتظار برای دریافت حمایت های مالی و دولتی و صرف وقت و زمان بسیار است. بنابراین فرایند تجاری سازی ایده ها و نوآوری ها با مشکلات و معضلات فراوانی روبروست به طوری که امروزه تنها یک ایده و نوآوری از ۳۰۰۰ ایده منجر به موفقیت و تجاری سازی موفق می شود (Rajshree,۲۰۱۱). لذا هدف از تحقیق حاضر آن است که مهارت های تاثیرگذار در موفقیت شرکت های دانش بنیان شناسایی و اولویت بندی شود و همچنین فرآیند کسب مهارت تجاری این نوع بنگاه ها، موردبررسی قرارگرفته و مدلی بر مبنای وضعیت موجود این شرکت ها در مسیر موفقیت تجاری سازی دستاورد های خود ارائه شود.

Keywords:

Small and Medium Enterprises , Knowledge Based Business , Commercialization Research Findings , Technology Parks. , بنگاه های کوچک و متوسط , کسب وکار دانش بنیان , تجاری سازی یافته های پژوهشی , پارک های فناوری

Authors

ساناز فخیمی رضایی

ستاد سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :