سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

(طراحی و مدیریت فضای سبز در مناطق خشک و کم آب) Xeriscaping

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,196

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ABYARI10_191

Index date: 11 June 2012

(طراحی و مدیریت فضای سبز در مناطق خشک و کم آب) Xeriscaping abstract

یک مفهوم قدیمی است با نامی جدید، واژه Xeriscaping بر گرفته شده از واژه یونانی«xeros» به معنای خشکی و واژه «scene» به معنای چشم اندازه یا منظره است که ترکیب دو واژه فوق «dry scene»، به طور کلی به معنای طراحی فضای سبز در مناطق خشک و کم آب است. اصطلاح Xeriscape اولین بار توسط « بخش (دپارتمان) آب دنور» در ایالت کلرادو در دهه 1980 مطرح شد، زیرا که خشکسالی های شدید، بخش آب دنور (در ایالت کلرادو) را مجبور به جیره بندی آب آشامیدنی در این منطقه کرده بود، بطوری که مردم نمی توانستند زمینهای خود و یا حتی فضای سبز حیاط خود را آبیاری کنند. در نتیجه، فضای سبز حیاط ها همگی پلاسیده و خشک شد و فضای سبز شهر کم کم در شرف نابودی قرار گرفت تا اینکه بخش آب دنور به جای Xeriscape، Landscape را پیشنهاد کرد. یعنی یک شکلی از Landscape که در مصرف آب صرفه جویی کرده(حدود 30 تا 60% ) و با کاهش مصرف سوختهای فسیلی، کمک زیادی به حفظ محیط زیست می کند. خشکسالی بین سالهای 1986 تا 1988 و 1998 تا 1999 در آمریکا باعث شد تا Xeriscape به معنای کاملاَ واقعی خود، در تمام این کشور بکار رود. از مزایای استفاده از Xeriscaping می توان ذخیره آب، طراحی پردیسه های با آسیب پذیری کمتر در مقابل خشکی و کم آبی، کاهش مصرف انرژی و آلودگی زیست محیطی و ... را نام برد.

(طراحی و مدیریت فضای سبز در مناطق خشک و کم آب) Xeriscaping Keywords:

فضای سبز , مناطق خشک و نیمه خشک , Xeriscaping

(طراحی و مدیریت فضای سبز در مناطق خشک و کم آب) Xeriscaping authors

همایون فرهمند

استادیار بخش تولیدات گیاهی(مهندسی علوم باغبانی)دانشکده کشاورزی دانش

ابومسلم بید مشکی

دانشجوی کارشناسی ارشد باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مدرسی، ف. 1387. آب در باور ایرانی. دانشکده ادبیات و ...
David, M. 1995. Developing a Water-E fficient Landscape. University of ...
Carrow, R. N. 2006. Can we maintain turf to customers; ...
Feucht J.R 2004. Xeriscaping: Trees and Shrubs. Colorado University cooperative ...
Kent A. et al. 2005. Xeriscape Conversion Study. Southern Nevada ...
Myrick, J. 2003. Shrubs for res ource-efficiet landscape: The Curious ...
Warren J.1993 Xeriscape Landscaping, Preventing Pollution and Using Resources Efficiently. ...
Welsh, D. F. and W. C. Welsh.2006 Xeriscape, Landscape Water ...
Welsh, D. F. 2006. Xeriscape North Carolina. National Zeriscape Council, ...
Ellison, D. 2002. Garden Plants of the World. New Holland ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "(طراحی و مدیریت فضای سبز در مناطق خشک و کم آب) Xeriscaping" توسط همایون فرهمند، استادیار بخش تولیدات گیاهی(مهندسی علوم باغبانی)دانشکده کشاورزی دانش؛ ابومسلم بید مشکی، دانشجوی کارشناسی ارشد باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی دهمین سمینار آبیاری و کاهش تبخیر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فضای سبز، مناطق خشک و نیمه خشک، Xeriscaping هستند. این مقاله در تاریخ 22 خرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5196 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یک مفهوم قدیمی است با نامی جدید، واژه Xeriscaping بر گرفته شده از واژه یونانی«xeros» به معنای خشکی و واژه «scene» به معنای چشم اندازه یا منظره است که ترکیب دو واژه فوق «dry scene»، به طور کلی به معنای طراحی فضای سبز در مناطق خشک و کم آب است. اصطلاح Xeriscape اولین بار توسط « بخش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله (طراحی و مدیریت فضای سبز در مناطق خشک و کم آب) Xeriscaping با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.