بررسی دانش و نگرش دانشجویان پرستاری در زمینه ی کاربرد مهار فیزیکی در بیماران
Publish Year: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 194
This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_SJNMP-8-1_008
تاریخ نمایه سازی: 22 شهریور 1401
Abstract:
زمینه و اهداف: آژیتاسیون در بسیاری از بیماران بستری در مراکز درمانی اتفاق می افتد. استفاده از مهارکننده های فیزیکی از سوی کادر درمانی یکی از اقدامات جهت پیشگیری از آسیب بیماران به خود و مراقبین می باشد. دانشجویان پرستاری به عنوان یکی از اعضای کادر درمانی در آینده می باشند و لازم است میزان آمادگی آن ها جهت استفاده مناسب از مهار کننده های فیزیکی بررسی شود از این رو مطالعه حاضر با هدف تعیین دانش و نگرش دانشجویان پرستاری در زمینه ی کاربرد مهار فیزیکی در بیماران انجام شد.
مواد و روش ها: مطالعه حاضر از نوع توصیفی- تحلیلی است .نمونه گیری به روش سرشماری انجام و جهت جمع آوری فرم اطلاعات دموگرافیک و پرسشنامه استاندارد دانش و نگرش در زمینه ی کاربرد مهار کننده های فیزیکی استفاده شد. جهت تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS نسخه ی ۱۶ و آزمون های آماری تی مستقل، آنالیز واریانس یک طرفه و ضریب همبستگی پیرسون استفاده شد. سطح معنی داری داده ها کمتر از ۰۵/۰ لحاظ شد.
یافته ها: نگرش اکثریت شرکت کنندگان در سطح متوسط بود، با این وجود فقط ۷/۱۹ درصد از دانشجویان دانش خوبی نسبت به استفاده از مهارکننده های فیزیکی داشتند. دانشجویان کارشناسی ارشد دانش بهتری نسبت به دانشجویان کارشناسی داشتند (P<۰.۰۰۵).
نتیجه گیری: با توجه نتایج مطالعه وضعیت دانش و نگرش دانشجویان مطلوب نیست. از آن جایی که دانشجویان پرستاری، پرستاران آینده هستند لازم است اقدامات اصلاحی جهت ارتقای وضعیت آنها در زمینه مهارکننده های فیزیکی مدنظر قرار گیرد.
Keywords:
Authors
سیده منا نعمتی
Nursing and Midwifery Faculty, Kurdistan University of Medical Sciences, Sanandaj, Iran.
خالد رحمانی
Social Determinants of Health Research Center, Research Institute for Health Development, Kurdistan University of Medical Sciences, Sanandaj, Iran.
مریم خورشیدی
Student Research Committee, Kurdistan University of Medical Sciences, Sanandaj, Iran.
سلام وطن دوست
Clinical care research center, Research Institute for Health Development, department of nursing, Kurdistan University of Medical Sciences, Sanandaj, Iran
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :