سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

امکان سنجی استفاده از شبکه های حسگر در جهت ارتقاء مدیریت کانتینریزاسیون در حمل و نقل بین وجهی

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,037

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MULTIMODALTRANSPORT01_024

Index date: 20 August 2012

امکان سنجی استفاده از شبکه های حسگر در جهت ارتقاء مدیریت کانتینریزاسیون در حمل و نقل بین وجهی abstract

بهره گیری از فنون و تکنولوژی های نوین درسیستم حمل و نقل دنیا درچند دهه اخیر ثمرات بسیاری را برای آنها به ارمغان آورده است سیستم حمل و نقل بین وجهی به عنوان یک رویکرد کارآمد درحمل و نقل دراین زنجیره از اهمیت بالایی برخوردار می باشد افزایش سرعت و کاهش زمان انجام عملیات و بالا بودن عملکرد مدیریتی از مشخصه های مهم توسعه حمل و نقل می باشد بهره گیری از شبکه های حسگر دربنادر جاده ها و فرودگاه ها می تواند به عنوان راه حل بسیاری از مشکلات کنونی دراین زمینه به شمار آید.

امکان سنجی استفاده از شبکه های حسگر در جهت ارتقاء مدیریت کانتینریزاسیون در حمل و نقل بین وجهی Keywords:

کانتینریزاسیون , شبکه های حسگر , حمل و نقل بین وجهی , مدیریت حمل و نقل

امکان سنجی استفاده از شبکه های حسگر در جهت ارتقاء مدیریت کانتینریزاسیون در حمل و نقل بین وجهی authors

شبنم محمدی اعظم

عضو انجمن مهندسی ارزش ایران،

محمد جمشیدی

عضو هیات علمی گروه برق ، دانشگاه آزاد گیلان غرب

قائم جهانگیری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار، دانشگاه آزاد هرسین

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Akkaya K. and M. Younis, (2004), "Energy-aware routing of time-constrl ...
Bacco, G.D., T. Melodia and F. Cuomo, (2004), "A MAC ...
Caccamo, M., L.Y. Zhang, L. Sha and G Buttazz0, (2002), ...
Hu Y, N Yu, X Jia, (2006), "Energy efficient real-time ...
Langendoen K, (2007), Medium access contrl in wireless sensor networks. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "امکان سنجی استفاده از شبکه های حسگر در جهت ارتقاء مدیریت کانتینریزاسیون در حمل و نقل بین وجهی" توسط شبنم محمدی اعظم، عضو انجمن مهندسی ارزش ایران،؛ محمد جمشیدی، عضو هیات علمی گروه برق ، دانشگاه آزاد گیلان غرب؛ قائم جهانگیری، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار، دانشگاه آزاد هرسین نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش نقش حمل و نقل چندوجهی در تجارت ملی و بین المللی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کانتینریزاسیون، شبکه های حسگر، حمل و نقل بین وجهی، مدیریت حمل و نقل هستند. این مقاله در تاریخ 30 مرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1037 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بهره گیری از فنون و تکنولوژی های نوین درسیستم حمل و نقل دنیا درچند دهه اخیر ثمرات بسیاری را برای آنها به ارمغان آورده است سیستم حمل و نقل بین وجهی به عنوان یک رویکرد کارآمد درحمل و نقل دراین زنجیره از اهمیت بالایی برخوردار می باشد افزایش سرعت و کاهش زمان انجام عملیات و بالا بودن عملکرد مدیریتی از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله امکان سنجی استفاده از شبکه های حسگر در جهت ارتقاء مدیریت کانتینریزاسیون در حمل و نقل بین وجهی با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.