بررسی رابطه بین سبک زندگی (سلامت محور) و سرمایه فرهنگی در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هادی شهر در سال تحصیلی ۹۴-۱۳۹۳
Publish place: Sociological studies، Vol: 7، Issue: 24
Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 220
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JOSSI-7-24_005
تاریخ نمایه سازی: 17 بهمن 1401
Abstract:
سبک زندگی، از جمله مباحثی است که امروزه در حوزههای متعدد، توسط اندیشمندان اجتماعی مورد بحث و بررسی قرار میگیرد. سبک زندگی، شیوه زندگی شخص یا گروه است که شامل الگوهایی از روابط اجتماعی، مصرف، اوقات فراغت و همچنین نوع نگرشها و ارزشها استتحقیق حاضر به بررسی رابطه بین سرمایه فرهنگی و سبک زندگی (سلامتمحور) در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هادیشهر میپردازد. پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی؛ از نظر ماهیت، توصیفی- همبستگی و از نظر روش، پیمایشی میباشد. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه دانشجویان دانشگاه آزاد مرکز هادیشهر بوده و برابر با آمار ۱۸۰۰ نفر میباشد. نمونه آماری با استفاده از فرمول کوکران، ۳۱۷ نفر در نظر گرفته شده است. جهت گردآوری دادهها از دو پرسشنامه سبک زندگی LSQ و پرسشنامه سرمایه فرهنگی بهره گرفته شد. در این پژوهش ده فرضیه مطرح شد که یافتههای پژوهش نشان میدهد که بین بعد ورزش و تندرستی، کنترل وزن و تغذیه، پیشگیری از بیماریها، سلامت روانشناختی، سلامت اجتماعی، سلامت معنوی، اجتناب از داروها، مواد مخدر و الکل، پیشگیری از حوادث از ابعاد سبک زندگی سلامت محور و سرمایه فرهنگی رابطه معنیداری وجود دارد ولی بین سلامت جسمانی و سلامت محیطی و سرمایه فرهنگی رابطه معنیداری وجود ندارد.
Keywords:
سبک زندگی سلامت محور , سلامت روان شناختی , سلامت اجتماعی , سلامت معنوی , سلامت جسمانی , سلامت محیطی و سرمایه فرهنگی
Authors
داوود حسن زاده یامچی
دانش آموخته کارشناسی ارشد جامعه شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز- ایران.
محمدباقر علیزاده اقدم
عضو هیات علمی دانشگاه تبریز، گروه علوم اجتماعی؛ تبریز- ایران.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :