سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

حل مسائل برنامه ریزی غیر خطی با استفاده از خطی سازی

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 7,116

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCSCIE06_042

Index date: 1 September 2012

حل مسائل برنامه ریزی غیر خطی با استفاده از خطی سازی abstract

در این مقاله یک روش جدید برای حل مساله برنامه ریزی غیر خطی ارائه میکنیم این روش مبتنی بر روش خطی سازی تیلور است که در این روش نقطه ثبت بسط تیلور به صورت متحرک در نظر گرفته می شود البته این روش برای حل مسائل برنامه ریزی غیر خطی مقید نیز به کار گرفته می شود. همچنین در این روش چنانچه تابع هدف یا یک یا چند قید تابه هموار نباشند با تعریف دیفرانسیل ضعیف قابل خطی سازی می باشند.

حل مسائل برنامه ریزی غیر خطی با استفاده از خطی سازی Keywords:

برنامه ریزی غیر خطی (NLP) برنامه ریزی خطی (LP)- بسط تیلور

حل مسائل برنامه ریزی غیر خطی با استفاده از خطی سازی authors

علی وحیدیان کامیاد

- دانشگاه فردوسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد- استاد دانشکده علوم ریاضی

محمد جعفر دوستی دیلمی

دانشگاه فردوسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد- دانشجوی کارشناسی ارشد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
تحقیق در عملیات لیبرمن ...
تحقیق در عملیات (2) جهانشاهلو ...
حساب دیفرانسیل و انتگرال توماس ...
M. S. Bazaraa, J. J. Jarvis, and H. D. Sherali, ...
M. S Bazaraa, H. D. Sherali , and C. M. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "حل مسائل برنامه ریزی غیر خطی با استفاده از خطی سازی" توسط علی وحیدیان کامیاد، - دانشگاه فردوسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد- استاد دانشکده علوم ریاضی؛ محمد جعفر دوستی دیلمی، دانشگاه فردوسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد- دانشجوی کارشناسی ارشد نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی ششمین همایش سراسری علوم پایه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله برنامه ریزی غیر خطی (NLP) برنامه ریزی خطی (LP)- بسط تیلور هستند. این مقاله در تاریخ 11 شهریور 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 7116 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله یک روش جدید برای حل مساله برنامه ریزی غیر خطی ارائه میکنیم این روش مبتنی بر روش خطی سازی تیلور است که در این روش نقطه ثبت بسط تیلور به صورت متحرک در نظر گرفته می شود البته این روش برای حل مسائل برنامه ریزی غیر خطی مقید نیز به کار گرفته می شود. همچنین در این ... . برای دانلود فایل کامل مقاله حل مسائل برنامه ریزی غیر خطی با استفاده از خطی سازی با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.