استانداردسازی فرآیندهای تولید قطعات خودرو و قابلیت اطمینان آن

Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,998

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCVCC01_032

تاریخ نمایه سازی: 11 شهریور 1391

Abstract:

از آنجائیکه توسعه پایدار صنایع هر کشور با به کارگیری مؤثر و کارآمد منابع مادی و انسانی در برنامه ریزی- سازماندهی- بسیج امکانات و هدایت و کنترل برای دستیابی به نظام ارزشی مورد قبول جوامع، یک اصل شناخته شده است، از طرفی ضرورت استانداردسازی محصولات مبتنی برنظم- دقت و وقت شناسی نیز در سطوح مختلف در صنعت و اجزاء آن بالاخص درعرصه رقابت و سازندگی به منظور جلب مشتری امری است حیاتی که لازمه این مهم به شمار می آید . از آنجا که کنترل و اداره امور توسط انسان ها انجام می شود، توانایی افراد برای تشخیص موارد عادی از غیر عادی و همگون از ناهمگون ، به منظور اقدام بموقع و مناسب ، امری ضروری است، که استانداردسازی بعنوان بهترین ابزار برای استقرار یک سیستم با قابلیت اطمینان بالا بکار گرفته می شود. در راستای استقرار نظام مدیریتی بر اساس استانداردهای جاری در صنایع مختلف ، بویژه صنعت خودرو سازی ، شرکت پارس خودرو بعنوان یکی از پیشروان عرصه صنعت بمنظور ارتقای سطح کیفی محصولات و خدمات خود اقدام به اجرای برنامههای مختلفی از جمله جاری سازی سیستم کیفی رنو – نیسان ،( NPW- SPR ) ، اجرای طرح COP به منظور کنترل و اصلاح فرآیند تولید خودرو ، استقرار سیستم یکپارچه نظام مدیریتی (IMS) نموده است.

Keywords:

طرح COP , سیستم یکپارچه نظام مدیریتی (IMS) , NPW- SPR

Authors

سعید شاه مرادی

تهران – کیلومتر ۹ جاده مخصوصکرج شرکت پارسخودرو

وحید علیزاده زنوزی

تهران – کیلومتر ۹ جاده مخصوصکرج شرکت پارسخودرو

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :