برندسازی: خلق ارزش برای خدمات کتابخانه های عمومی

Publish Year: 1401
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 106

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

IPLA01_029

تاریخ نمایه سازی: 13 خرداد 1402

Abstract:

هادف: کتابخانه های عمومی در دوران کنونی به عنوان یکی از مراکز آموزشی و پژوهشیمی توانند از اطلاعات و دانش که عامل اصلی پیشرفت جوامع به حساب می آیند؛ بهره ببرندو خدمات خود را به نحو بهتری ارائه نمایند. یکی از راهکارهایی که به همسویی کتابخانه هابا محیط اطلاعاتی جدید کمک می کند، برندسازی است. در این پژوهش ضمن معرفیمفهوم برند، به نقش آن در تصویرسازی خدمات کتابخانه های عمومی در ذهن کاربران،خلق ارز، های پایدار برای خدمات کتابخانه های عمومی و رویارویی مدیران با چالش هایموجود در این حوزه اشاره شده است.روش کاار: در این پژوهش با استفاده از رو، مرور نقلی به موضوع برندسازی درکتابخانه های عمومی اشاره شده است. داده ها از پایگاه های فارسی و غیرفارسی بازیابی شدهو پس از ارزیابی کیفی نتایج استخراج شد.نتیجه گیری: بررسی پژوهش ها نشان داد به طورکلی، برندسازی در کتابخانه ها تحت تاثیرچهار مولفه اصلی قرار دارد: کتابداران، خدمات، منابع و تجهیزات و فناوری در کتابخانه هاکه می تواند نقش مهمی در برندسازی برای خدمات کتابخانه های عمومی داشته باشد.اصالت/ارزش: این پژوهش نخستین پژوهشی است که مقوله برندسازی در کتابخانه هایعمومی را بررسی کرده است و نتایج پژوهش می تواند راهنمای خوبی برای درکی آسان ازمفهوم برند و اهمیت آن برای کتابخانه های عمومی، مدیران و کتابداران باشد.

Authors

محمدرضا سلیمانی

استاد گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی، مرکز تحقیقات فناوری اطلاعات در امور سلامت، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، ایران

فاطمه رستگاری

دانشجوی دکتری کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، ایران؛ مسئول کتابخانه عمومی اعتمادیه همدان، ایران