تبیین درک مادران باردار نسبت به تزریق واکسن کرونا در دوران بارداری در قم

Publish Year: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 105

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_MUQ-16-12_004

تاریخ نمایه سازی: 13 تیر 1402

Abstract:

زمینه و هدف: زنان در دوران بارداری بیش از هر زمان دیگری در برابر خطر ابتلا به ویروس کرونا، آسیب پذیر هستند و واکسیناسیون احتمالا بهترین روش برای جلوگیری از ابتلا به کووید-۱۹ در این دوران است. بنابراین این مطالعه با هدف تبیین درک مادران باردار نسبت به تزریق واکسن کرونا در شهر قم انجام شده است. روش بررسی: تحقیق حاضر از نوع مطالعه کیفی و با بهره گیری از رویکرد تحلیل محتوا انجام شد. برای جمع آوری اطلاعات از مصاحبه نیمه ساختار استفاده شد. مشارکت کنندگان ۲۲ نفر از مادران باردار ساکن قم بودند که طبق دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت دارای شرایط تزریق واکسن بودند، اما هنوز واکسن تزریق نکرده بودند. یافته ها: تجزیه و تحلیل حاصل مصاحبه ها منتج به استخراج ۳ طبقه اصلی شامل اولین طبقه: پذیرش واکسن دارای طبقات فرعی (فقدان دانش و آگاهی، عدم اعتماد به دستورالعمل ها، توصیه اطرافیان) دومین طبقه: ایمنی واکسن دارای طبقات فرعی (عوارض ناشناخته تزریق واکسن برای مادر، عوارض ناشناخته تزریق واکسن برای جنین و نوزاد ) و سومین طبقه: اثربخشی دارای طبقات فرعی (اثربخش واکسن برای مادر، اثربخشی واکسن برای جنین و نوزاد، استخراج شد. نتیجه گیری: طبق این مطالعه، مادران باردار باتوجه به فقدان دانش و آگاهی کافی، عدم اعتماد به دستورالعمل ها و توصیه اطرافیان از تزریق واکسن کرونا در دوران بارداری اجتناب می کنند. همچنین نگران عوارض ناشناخته واکسن برای مادر، جنین و نوزاد می باشند و از میزان اثربخشی واکسن برای مادر، جنین و نوزاد اطلاع ندارند.

Authors

زهره خلجی نیا

Department of Midwifery, Faculty of Nursing and Midwifery, Qom University of Medical Sciences, Qom, Iran.

فاطمه باقری

Department of Nursing, Clinical Research Development Unit, Nekouei-Hedayati-Forghani Hospital, Qom University of Medical Sciences, Qom, Iran.

رقیه آهنگری

Department of Gynecology and Midwifery, Clinical Research Development Unit, Nekouei-Hedayati-Forghani Hospital, University of Medical Sciences, Qom, Iran.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Shojaee S, Pourhoseingholi MA, Ashtari S, Vahedian-Azimi A, Asadzadeh-Aghdaei H, ...
  • Mohan S, Reagu S, Lindow S, Alabdulla M. COVID-۱۹ vaccine ...
  • Mohan S, Reagu S, Lindow S, Alabdulla M. COVID-۱۹ vaccine ...
  • نمایش کامل مراجع