اندازه گیری ضرایب انتقال جرم فاز گاز در برج رطوبت زنی با آکنه های نا منظم
Publish place: The 14th Conference of chemical Engineering
Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 908
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NICEC14_157
تاریخ نمایه سازی: 3 آذر 1391
Abstract:
برجهای آکنده، قسمت مهمی از تجهیزات وسیع انتقال جرم و حرارت هستند. امروزه، استفاده از برجهای پرشده به دلیل افت فشار کمتر، ظرفیت و انتقال جرم بالاتر نسبت برجهای سینیدار، در حال افزایش است.در این تحقیق پارامترهای مؤثر بر عملکرد برج مانند ماندگی مایع و ضرایب انتقال جرم فاز گاز در برج رطوبت زنی با استفاده از آکنههای نامنظم در برجهایی به قطر0/2و0/1متر و ارتفاع 1 متر، اندازهگیری شد. در این آزمایش ها، از آب و هوا برای فاز گاز و مایع استفاده شد. دبی هوا بین 1/32 تا3/ه93مترمکعب بر ساعت و دبی مایع 10 تا 70 مترمکعب بر ساعت میباشد. یکی از پارامترهاای تاثیر گذار بر انتقال جرم سطح تماس موثراست. در این تحقیق از مدلNakajima جهت محاسبه سطح تماس موثر استفاده شد، سپس مقادیر آزمایشگاهی ضرایب انتقال جرم فاز گاز با مدلهایOnda, Billet, Shulman, Grouff, Shi Zechمقایسه شد. درصد خطای نسبی میانگین این مدلها با نتایج آزمایشگاهی به ترتیب 75 % و ،%21 ،%29 ،%15 ،%45 و195%میباشد. نتایج نشان داد که با کاهش قطر برج، ضریب انتقال جرم فاز گازKg.ae) افزایش مییابد.
Keywords:
برج آکنده - آکنههای نامنظم- ضرایب انتقال جرم- سطح موثر- ماندگی مایع- برج رطوبت زنی
Authors
مسعود خراسانی
کارشناسی ارشد، گروه مهندسی شیمی، دانشگاه سیستان و بلوچستان
مرتضی زیودار
دانشیار، گروه مهندسی شیمی، دانشگاه سیستان و بلوچستان
فرشاد فرشچی تبریزی
دانشیار، گروه مهندسی شیمی، دانشگاه سیستان و بلوچستان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :