مدل معماری سرآمدی ِسازمان دانش محور Title: Knowledge base Organization's Business Excellence Architecture Model محور : معماری سرآمدی در سازمانها

Publish Year: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,708

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

IIEC04_102

تاریخ نمایه سازی: 7 مهر 1385

Abstract:

نه تنها منابع و تئور ی ها ی بس یاری در مورد ماه یت سرآمدی سازمانی ارائه شده است بلکه مدل های سرآمدی سازمان ی نیز در این راه به خوب ی توسعه یافته اند ، اما هنوز سوالات زیاد ی در مورد فرآیندهای تحقق سرآمدی در سازمانها مطرح اند، در حـال حاضـر سرآمدی به عنوان یک ارزش بن یادی و یا به عنوان یک چشم انداز در سازمانها مطرح شده و یا سازمانها جهـت در یافـت جـا یزه های مختلف به آن اهتمام م ی ورزند، اما لازم است تا جنبه هـا ی مختلـف معمـار ی و مهندسـ ی سـرآمدی بـصورت یـ ک روش سیستماتیک شناسا یی شده و بوم ی ساز ی شوند . دراین مقاله به ب یان الزامات معمار ی و مهندسی سرآمدی سازمانی پرداخته شـده است . این مقاله پ یشنهاد م ی کند که " امکان تحقق سرآمدی سازمان ی بدون دانش محور شدن سازمان م یسر نخواهـد بـود ". در این مقاله در ابتدا فرام ین سازمانها ی یادگیرنده و اصول سرآمدی مقا یسه شده و تفکر س یـ ستمی بـه عنـوان عامـل مهـم تحقـق سرآمدی شناسا یی م ی گردد . سپس، ابزار مدیریت و مهندسی دانش به عنوان ابزار پیاده سـاز ی تفکـر سیـ ستمی معرفـ ی شـده و ارتباط سرآمدی سازمان ی و مهندس ی و مد یریت دانش اثبات م ی گردد و نها یتا قدم ها ی اجرایی سرآمدی سـازمان ی بـا اسـتفاده از ابزار مدیریت دانش و فناوری اطلاعات پیشنهاد می گردد .

Keywords:

سازمان یادگیرنده , سرآمدی سازمانی , مدیریت و مهندسی دانش

Authors

آرش قشمی

سازمان : بنیاد صنعتی ایران کشور : ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • / نتیجه گرایی: به معنی اندازه گیری نیازها و انتظارات ...
  • / توسعه همکاری های تجاری: شناسایی مشارکت هایی که موفقیت ...
  • / مشتری مداری: به معنی شناخت انتظارات و نیازهای مشتریان ...
  • نمایش کامل مراجع