تحلیل ارتعاشی میکرولوله تحت تاثیر میدان های سرعت و دما با استفاده از روش عددی بدون المان درون یابی نقطه ای
Publish place: Journal of Research in Surface Engineering and Nanomaterial Sciences، Vol: 2، Issue: 1
Publish Year: 1402
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 163
This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_RSENS-2-1_005
تاریخ نمایه سازی: 13 مهر 1402
Abstract:
لوله های با قطر در ابعاد میکرو و نانو با طول زیاد ضمن اینکه از تکنولوژی ساخت خاصی برخوردار هستند، کاربردهای وسیعی در زمینه حسگرهای زیستی، میکروسکوپهای اتمی، محرکها، مخازن جهت انتقال سیال در دارو رسانی و... دارند. علت کاربرد فراوان میکرو لوله ها، هندسه تو خالی و خواص مکانیکی بسیار خوب آنهاست. در این تحقیق ضمن مقایسه و بهره گیری تئوری کلاسیک مکانیک محیط پیوسته و تئوری غیرکلاسیک گرادیان کرنشی بر اساس مدل کلاسیک تیر اولربرنولی و هندسه غیرخطی وون-کارمن، معادلات ریاضی بر حسب سه پارامتر طولی بیان، آنگاه به بررسی ارتعاشات میکرو لوله تحت تاثیر میدان سرعت و دما پرداخته می شود. برای این منظور با حل انتگرالی معادلات دیفرانسیلی حاکم به روش درون یابی نقطه ای میدان جابجایی، فرکانسها و دامنه ارتعاشی محاسبه شد و تاثیر دما و قطر بر رفتارهای خطی و غیرخطی در میکرو لوله مورد مطالعه قرارگرفته است. یافته های تحقیق ضمن نشان دادن کارآیی روش عددی بدون المان درون یابی نقطه ای با توابع پایه توسعه یافت جهت تحلیل یاد شده، بیان می دارند که با کاهش قطر میکرولوله، فرکانس طبیعی و سرعت بحرانی افزایش و افزایش دما، موجب کاهش فرکانس پایه و افزایش دامنه و رفتار غیرخطی میکرو لوله ها می شود.
Keywords:
ارتعاش در میکرولوله , تئوری غیر کلاسیک گرادیان کرنش , روش عددی بدون المان درونیابی نقطه ای , میدان سرعت و دما , رفتار های خطی و غیر خطی میکرو لوله
Authors
بهروز آرین نژاد
گروه مهندسی مکانیک، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران
مهران فاضلی
گروه مهندسی مکانیک، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :