ترسیب نانوذرات مس بر روی توری های گالوانیزه با استفاده از آندایزینگ الکتروشیمیایی همراه با الاح شیمایی برای کاربرد در شکافت آب فوتوالکتروشیمیایی

Publish Year: 1402
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 109

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NANOCDSTS02_018

تاریخ نمایه سازی: 2 دی 1402

Abstract:

توسعه منابع انرژی پاک و تجدیدپذیر چالشی مهم برای مقابله با مشکلات زیست محیطی است. فرایند شکافت فوتو الکتروکاتالیستی آب جهت تولید گاز هیدروژن و اکسیژن به عنوان منابع انرژی تجدیدپذیر، روشی آسان با بازدهی بسیار بالا می باشد. در این مطالعه، برای اولین بار، از توری های گالوانیزه، به عنوان یک فوتوآند کم هزینه و سازگار با محیط زیست برای فرآیند شکافت آب و تولید هیدروژن گزارش شده است. فتوآند CuNRs-AGMs به راحتی از طریق فرآیند آندایزینگ الکتروشیمیایی توری های گالوانیزه و سپس رسوب نانوذرات مس از طریق ترسیب شیمیایی الکترولس ساخته شدند. با توجه به توانایی قابل توجه برداشت نور مرئی نانوذرات مس و مساحت سطح بالا، فوتوآند CuNRs-AGMs شکافت آب قابل توجه برای تولید هیدروژن را نشان می دهد. مقدار تولید هیدروژن در فتوآند ۶.۶ ،CuNRs-AGMs برابر در مقایسه با صفحات توری خالی افزایش یافت. انتظار می رود که فوتوآند ،CuNRs-AGMs می تواند به عنوان فوتوآند ارزان قیمت و صنعتی برای شکافت آ و تولید گاز هیدروژن به عنوان یک انرژی تجدیدپذیر استفاده شود.