عوامل نامطلوب کننده هوای داخل ایستگاه و تونل ها و ارائه راهکارهایی نوین برای تهویه مطلوب آن

Publish Year: 1401
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 55

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

MECCONF06_113

تاریخ نمایه سازی: 12 دی 1402

Abstract:

سیستم تهویه ، باید قادر به تهیه کمیت و کیفیت مناسبی از هوا باشد، که به تناسب نیاز بین قسمت های مختلف فضای زیرزمینی، توزیع گردد. در ضمن امروزه تهویه در فضاهای زیرزمینی یکی از موثرترین پارامتر در ساخت تونل ها و ایستگاه های مترو است. سیستم تهویه مترو در ایستگاه های زیرزمینی سیستم تهویه مکانیکی است که دارای تجهیزات لازم جهت تهویه تهویه هوا می باشد و در سالن های تهویه ایستگاه و سالن های تهویه تونل که جنب سالن های تهویه ایستگاه ساخته شده اند نصب شده است. در هر ایستگاه ، سه واحد تهویه وجود دارد که عبارت است از واحد تهویه ایستگاه ، واحد تهویه نیم تونل قبل از ایستگاه و واحد تهویه نیم تونل بعد از ایستگاه هوا که از طریق کانال های بتنی یا از ورق فولادی گالوانیزه در طول سکو در ایستگاه توزیع می شود. پژوهش حاضر از روش تحقیق توصیفی– تحلیلی به منظور بررسی عوامل نامطلوب کننده هوای داخل ایستگاه و تونل ها و ارائه راهکارهایی نوین برای تهویه مطلوب آنمی باشد؛ نتایج نشان داد که سیستم تهویه مترو در سیستم حمل ونقل مترو سیستم تهویه مکانیکی است که دارای تجهیزات لازم جهت تهویه تهویه هوا می باشد و در سالن های تهویه ایستگاه و سالن های تهویه تونل که جنب سالن های تهویه ایستگاه ساخته شده اند نصب شده است. مکانیزم تهویه در تونل ها و ایستگاها، با توجه به قرارگرقتن ایستگاه در زیر زمین و نیاز به هوای مطلوب، نقش پر رنگی را در جلب رضایت مسافرین ایفا می کند. سیستم های تهویه مورد استفاده در مترو شامل تهویه مکانیکی و تهویه طبیعی بوده که بکارگیری سیستم تهویه مناسب و کارآمد ، منجر به خرابی و هزینه نگهداری و تعمیرات آن می شود.

Keywords:

عوامل نامطلوب کننده هوا , تهویه , تهویه مطلوب , راهکارهایی نوین , ایستگاه و تونل ها.

Authors

مهدی شاهسونی

کارشناسی رشته مهندسی تکنولوژی تاسیسات حرارتی و برودتی، کارشناس ناظر تاسیسات سازمان حمل ونقل ریلی شهرداری شیراز– قطارشهری.

سید محمد حمید زارع

کارشناسی رشته مکانیک ساخت و تولید، کارشناس مکانیک سازمان حمل ونقل ریلی شهرداری شیراز– قطارشهری.

محمدرضا شفیعی

کارشناسی رشته مکانیک تاسیسات، تکنولوژی حرارتی و برودتی، کارشناس ناظر تاسیسات سازمان حمل ونقل ریلی شهرداری شیراز– قطارشهری.