بررسی تاثیرات حاصل از هم سوسازی برنامه های بالنده سازی مدیران ارشد و راهبردهای کسب وکار در بهبود قابلیت های رقابتی (مورد مطالعه: صنعت مخابرات ایران)
Publish place: Research in teaching methods، Vol: 1، Issue: 3
Publish Year: 1402
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 130
This Paper With 24 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JRIM-1-3_006
تاریخ نمایه سازی: 19 دی 1402
Abstract:
تغییرات ساختاری و چالش هایی که جوامع به دلیل تحولات محیطی و تغییرات فنآوری با آن مواجه هستند؛ مدیران سازمان ها را ناگزیر به یافتن روش های جدید برای مدیریت تغییرات می نماید. جهان در آینده نه بر پایه نیروی کار، مواد خام و انرژی؛ بلکه بر محور دانایی خواهد چرخید و ارزش سازمان ها بیشتر از گذشته به توانایی و شایستگی های مدیران آنها بستگی خواهد داشت. هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیرات حاصل از همسویی برنامه های بالنده سازی مدیران ارشد و راهبردهای کسب وکار در بهبود قابلیت های رقابتی صنعت مخابرات ایران می باشد.پژوهش به روش پیمایشی انجام شده است. جامعه آماری پژوهش را ۶۷ نفر از مدیران ارشد صنعت مخابرات ایران (اعضای هیات مدیره، معاونین صف و ستاد و مدیران مراکز کسب وکار) تشکیل می دهند. با بررسی جامعه آماری و مطابقت شرایط مدیران با نیازهای پژوهش ملاحظه شد که برخی از مدیران از شرایط لازم برای عضویت در جامعه نمونه برخوردار نیستند، لذا با استفاده از نظرات خبرگان ویژگی های مورد نیاز برای انتخاب نمونه آماری تعیین گردید و شرایط جامعه آماری با ویژگی های تعیین شده بررسی شدکه بر مبنای آن تعداد ۵۶ نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند.برای گردآوری اطلاعات از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شده است. اعتباریابی پرسشنامه به وسیله آلفای کرونباخ انجام شد که ضریب ۹۴/. بیانگر انسجام سوالات میباشد. سازه پرسشنامه توسط تحلیل عاملی تاییدی و روایی پرسشنامه توسط روش توافق خبرگان بررسی شده است. برای تحلیل داده ها از روش پارامتریک کای دو پیرسون و وی کرامر استفاده شد. نتایج به دست آمده به تاثیرات مثبت حاصل از همسوسازی برنامه های بالنده سازی مدیران ارشد و راهبردهای کسب وکاری صنعت در بهبود کیفیت، انعطاف پذیری،کاهش هزینه ها و افزایش سرعت ارائه خدمات به مشتریان اشاره دارد و بیانگر آن است که این همگرایی به بهبود قابلیتهای رقابتی صنعت مخابرات ایران در ارائه خدمات به مشتریان منجر شده است.
Keywords:
Authors
سعید هداوند
دکتری مدیریت آموزشی، گروه مدیریت آموزشی، دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران، ایران
افسانه زمانی مقدم
دانشیار، گروه مدیریت آموزشی، دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران، ایران
علی تقی پور ظهیر
دانشیار، گروه مدیریت آموزشی، دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران،
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :