بررسی تاثیر داده های آب و هوایی پیش بینی شده و قدیمی بر روی میزان مصرف انرژی یک ساختمان آموزشی در اقلیم های متفاوت
Publish place: Journal of Energy Conversion، Vol: 10، Issue: 2
Publish Year: 1402
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 92
This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_EEDJ-10-2_002
تاریخ نمایه سازی: 8 بهمن 1402
Abstract:
مطالعات حوزه انرژی و محاسبه آن برای سالهای آتی در ساختمانها نشان میدهد که اثرات تغییرات اقلیمی خصوصا مسئله گرمایش جهانی نقش اساسی دارند.در این پژوهش برای دو شهر تبریز و اهواز با دو اقلیم متفاوت و یک ساختمان مشابه تحت سناریو A۲ و دو دوره داده اقلیمی استفاده شد.هدف ارزیابی تاثیر دادههای جدید و قدیمی بر روی مصرف انرژی در سالهای آتی می باشد.بمنظور پیش بینی داده های اقلیمی نظیر دما، تابش، رطوبت و ... از نرم افزار CCWorldWeathergen و نیز برای مهیا کردن فایل ۲TMY از نرم افزار TMY Creator استفاده شد. برای شبیه سازی مصرف انرژی از نرم افزار انرژی پلاس استفاده شده است. نتایج نشان می دهد استفاده از داده های جدیدتر برآورد دقیق تری را نسبت به داده های قدیمی در اختیار قرار می دهد. باتوجه به افزایش دما در طول سالهای آتی به سبب گرمایش جهانی در دو شهر اهواز و تبریز انرژی مصرفی برای گرمایش و سرمایش کاهش خواهند داشت. برای این منظور با در نظر گرفتن فصول گرم و سرد در سالهای تحت پیش بینی (۲۰۲۰-۲۰۵۰-۲۰۸۰) این موضوع اثبات شده است برای شهر اهواز در طول سال ۲۰۸۰ نسبت به سال ۲۰۲۰ ، ۲۴ درصد کاهش مصرف انرژی گرمایش و افزایش ۵ درصدی در قسمت سرمایش خواهیم داشت. و برای شهر تبریز در طول سال ۲۰۸۰ دارای ۱۹ درصد کاهش مصرف انرژی گرمایش و افزایش ۷ درصدی در قسمت سرمایش خواهیم داشت.
Keywords:
Forecasting , calculating energy consumption , cooling , heating , weather data , پیش بینی , محاسبه مصرف انرژی , سرمایش , گرمایش , داده های آب و هوایی
Authors
علی معبودی روشتی
Department of Mechanical Engineering, Tabriz Branch, Islamic Azad University, Tabriz, Iran
عبدالسلام ابراهیم پور
Department of Mechanical Engineering, Tabriz Branch, Islamic Azad University, Tabriz, Iran
جعفر رزم آرا
Department of Computer Science, Computer Science, Tabriz University, Tabriz, Iran
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :