ساختار اخلاقی آموزش در کشور با رویکرد آموزش های مهارتی

This With 17 Page And PDF Format Ready To Download

  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این :

Abstract:

از جمله وظایف نظام آموزش و تربیت فنی و حرفه ای و مهارتی، آموزش و تربیت نیروی انسانی کارآمد مورد نیاز در بخش های مختلف کشور، طراحی، استقرار، به کارگیری، نظارت و ارزیابی چارچوب صلاحیت های حرفه ای ملی برای تضمین کیفیت، ایجاد هماهنگی در سیاست گذاری و مدیریت در برنامه ریزی فعالیت های آموزشی و تربیتی، طراحی و تدوین استانداردهای آموزشی، ارزشیابی و شایستگی بر اساس استاندارد ملی و بین المللی طبقه بندی مشاغل است. سال 1396 قانون جامع نظام آموزش فنی حرفه ای و مهارتی به تصویب مجلس رسید و آیین نامه اجرایی آن ابلاغ شد؛ اما کارکرد لازم از آن دیده نشد. پژوهش حاضر با هدف ارائه ساختاری مناسب آموزش در کشور با رویکرد آموزش مهارتی به شیوه اجرا شده است. از روش گرندد تئوری برای تحلیل و از مطالعات کتابخانه ای و مصاحبه با خبرگان بر جمع آوری اطلاعات استفاده شده است. جامعه آماری تمامی خبرگان در حوزه قانون گذاری و آموزش در کشور است. روش نمونه برداری به شیوه گلوله برفی و مصاحبه تا زمان اشباع اطلاعات است. بررسی نشان می دهد یکی از مهم ترین مشکلات آموزش کشور تعدد مراکز تصمیم گیری است و ساختار باید انسان ها را به سمت اخلاقی شدن سوق دهد. در مدلی که ارائه شده است شورای عالی آموزش در کشور در سطح شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل، تمامی ذینفعان آموزش در تصمیم گیری شرکت و تمامی مراکز تصمیم گیری حذف می شود و در نتیجه اثربخشی آموزش در کشور بالا می رود.

Keywords:

Authors

سید حاتم مهدوی نور

عضو هیات علمی گروه معارف اسلامی، دانشکده مدیریت و حسابداری، واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

مراجع و منابع این :

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود لینک شده اند :