سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بکارگیری فن آوری اطلاعات و ارتباطات در بخش انرژی در وزارت نیرو و شرکت های تابعه

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,602

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NEC05_108

Index date: 24 November 2006

بکارگیری فن آوری اطلاعات و ارتباطات در بخش انرژی در وزارت نیرو و شرکت های تابعه abstract

امـروزه اکثر مت ـخصصان و سازم ـان های جه ـانی از جم ـله صن ـایع مرتبط با ا نرژی متق اعد شده اند که برای توسعه پایـدار انرژی نیاز ب ه بازار رقابتی و ارتقا ی کار آیی و بهره وری و کاهش ضایعات می باشد . برای ایجاد بازار رقابتی و ارتقا ی انرژی و کار آیی نیاز به توسعه و بکارگیری فن آوری اطلاعات می باشد . به همین علت درک کافی از فن آوری اطلاعات در کشور و وزارت نیرو از اهمیت بالایی برخوردار است . در این مقاله تـلاش می شـود تا عوام ـل تـأثیرگذار داخ ـلی و خارج ـی، اه ـداف، راهب ـردها و سیاسـت گزاری ها در توسعه و بکارگیری فن آوری اطلاعات در وزارت نیرو و شرکت های تابعه مورد بحث و بررسی قرار گیرد، و سایت مورد نیاز وزارت نیرو و شرکت های وابسته، نحوه ایجاد این سایت، ساختار سازمانی مورد نیاز، و فعالیت هر یک از قسمت ها توضیح داده شده است . همچنین فهرست های پیشنهادی برای این سایت و شیوه استفاده آن برای عموم و اعضای وزارت نیرو و شرکت های وابسته شرح داده شده است . همچنین در باره فهرست های مقدماتی مورد نیاز مانند اطلاع رسانی، آموزش، ارسال صورت حساب مشتریان، مناقصه گذاری، تشکیل کلاس یا مدرسه مجازی در زمینه انرژی، ارتباط با پیمانکاران، استخدام، دورکاری و تجارت الکترونیک و دولت الکترونیک بحث و بررسی شده است .

بکارگیری فن آوری اطلاعات و ارتباطات در بخش انرژی در وزارت نیرو و شرکت های تابعه Keywords:

فن آوری در اطلاعات , کاربردهای IT در انرژی , دورکاری

بکارگیری فن آوری اطلاعات و ارتباطات در بخش انرژی در وزارت نیرو و شرکت های تابعه authors

مرتضی صادق عمل نیک

عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک و مهندسی صنایع دانشگاه تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
فاطمه توکلی، تجارت جهانی بدون IT امکان ندارد، اندیشه گستر ...
جفری هریسون و کارون جان، مدیریت استراتژیک، ترجمه: دکتر بهروز ...
فرد آر. دیوید، مدیریت استراتژیک، ترجمه: دکتر علی پارسائیان و ...
دکتر مرتضی صادق عمل‌نیک، بررسی عوامل موثر در توسعه دانش ...
دکتر مرتضی صادق عمل‌نیک، رویکرد جهانی تجربه جهانی توسعه دانش ...
لد دکتر مرتضی صادق عمل‌نیک، نقد و ارزیابی توسعه دانش ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بکارگیری فن آوری اطلاعات و ارتباطات در بخش انرژی در وزارت نیرو و شرکت های تابعه" توسط مرتضی صادق عمل نیک، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک و مهندسی صنایع دانشگاه تبریز نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی پنجمین همایش ملی انرژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فن آوری در اطلاعات، کاربردهای IT در انرژی، دورکاری هستند. این مقاله در تاریخ 3 آذر 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1602 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امـروزه اکثر مت ـخصصان و سازم ـان های جه ـانی از جم ـله صن ـایع مرتبط با ا نرژی متق اعد شده اند که برای توسعه پایـدار انرژی نیاز ب ه بازار رقابتی و ارتقا ی کار آیی و بهره وری و کاهش ضایعات می باشد . برای ایجاد بازار رقابتی و ارتقا ی انرژی و کار آیی نیاز به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بکارگیری فن آوری اطلاعات و ارتباطات در بخش انرژی در وزارت نیرو و شرکت های تابعه با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.