مطالعه تطبیقی عناصر اطلاعاتی تاریخچه و ارزیابی وضعیت روانی در کشورهای منتخب

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 13

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_JHBMI-3-1_007

تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1403

Abstract:

مقدمه: با توجه به اهمیت ثبت دقیق اطلاعات تاریخچه و ارزیابی وضعیت روانی و تاثیر آن در درمان فعلی و آتی بیماران، این مطالعه با هدف تعیین عناصر اطلاعاتی در فرم تاریخچه و ارزیابی وضعیت روانی انجام گردید. روش: مطالعه حاضر به روش توصیفی- تطبیقی انجام شد. اطلاعات مورد نیاز از طریق بررسی فرم­های موجود برای ثبت ارزیابی وضعیت روانی بیماران گردآوری شد. در نهایت ۹ فرم تاریخچه و ارزیابی وضعیت روانی از ایالات متحده، یک فرم از استرالیا و یک فرم از فرانسه و دو نمونه فرم از ایران که در کشورهای مذکور برای ثبت تاریخچه و ارزیابی وضعیت روانی بیماران روانی بیشتر کاربرد داشتند بررسی گردید. پس از تهیه جداول تطبیقی، فهرست جامعی از عناصر اطلاعاتی مربوط به ثبت تاریخچه و ارزیابی وضعیت روانی تهیه گردید. عناصر اطلاعاتی استخراج شده به روش تجمیع پایین به بالا طبقه­بندی شدند.     نتایج: در مجموع ۵۸ تعداد داده از فرم­های تاریخچه و ارزیابی وضعیت روانی استخراج گردید. این داده­ها در  گروه­های اصلی از قبیل اطلاعات دموگرافیک، سوابق بیمار، علایم فعلی بیماری، ارزیابی حالات روانی، ارزیابی ریسک خودکشی، شرایط رفتاری/احساسی، فرآیند تفکر، ارزیابی سوء مصرف مواد، ارزیابی ایمنی/ خشونت خانوادگی، تشخیص­های چند محوری و نوع درمان یا طرح درمان طبقه­بندی شده اند. نتیجه ­گیری: مطالعه حاضر یک نمای کلی از داده­هایی که در حوزه روان­پزشکی در زمینه فرم تاریخچه و ارزیابی وضعیت روانی مورد توجه قرار گرفته است، به پژوهشگران ارایه می­دهد.

Authors

امیر رضایی اردانی

متخصص روانپزشکی، استادیار روانپزشکی، مرکز تحقیقات روان پزشکی و علوم رفتاری، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران .

لیلا احمدیان

دکتری انفورماتیک پزشکی، دانشیار، مرکز تحقیقات انفورماتیک پزشکی، پژوهشکده آینده پژوهی در سلامت، دانشگاه علوم پزشکی کرمان، کرمان، ایران.

خلیل کیمیافر

دکتری مدیریت اطلاعات سلامت، استادیار، گروه مدارک پزشکی و فناوری اطلاعات سلامت، دانشکده پیراپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران.

فائزه روحانی

کارشناس مدارک پزشکی، گروه مدارک پزشکی و فناوری اطلاعات سلامت، دانشکده پیراپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران

زهرا ابن حسینی

Ph.D. Student in Medical informatics, Medical Informatics Dept., School of Medical, University of Medical Sciences, Mashhad, Iran.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • World Health Organization (WHO). Mental disorders; ۲۰۱۵. [cited ۲۰۱۵ May ...
  • Mirhosseini F. Rngrzjdy Fatima, Reza Rezaei, Mohammad Reza Rezaei singular. ...
  • Lotfnezhad AH, Zare FE, Rezaei HP. Comparative study of mental ...
  • Groenier M, Beerthuis VR, Pieters JM, Witteman CL, Swinkels Jan ...
  • Gutheil TG, Simon RI, Pope K, Sadoff R. Empty words ...
  • Ahmadian L, Cornet R, Kalkman C, de Keizer NF; NVA ...
  • نمایش کامل مراجع