بررسی کدون های ترجیحی در قارچ خوراکی دکمه ای سفید
Publish place: 3rd Iranian Agricultural Biotechnology Conference
Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 996
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AGRIBIOTECH03_054
تاریخ نمایه سازی: 27 تیر 1392
Abstract:
هجده عدد از بیست اسید آمینه حداقل دو یا تعداد بیشتری کدون هم معنی دارند ولی کدو نهای هم معنی به طور یکسانی در ژنوم مورد استفاده قرار نمی گیرند. به کدون هایی که توسط ژ نهای با بیان بالا استفاده می شود ، کدون ترجیحی م یگویند. استفاده ترجیحی از کدون های هم معنی در هر سه سلسله موجودات زنده گزارش شده اند. در درون یک ژنوم، ژن هایی که بیان بالاتری دارند نسبت به ژن هایی که بیان کند تری دارند، استفاده ترجیحی از کدون شدید تر می باشد. بهینه کردن کد ژنتیکی برای بیان بهتر ژن خارجی اهمیت خاصی دارد. هرگاه غلظت یک تی آر ان آی حامل اسی دآمینه خاص در سیتوپلاسم سلول بیشتر باشد، سرعت پروتئین سازی افزایش خواهد یافت. با بررسی 13 عدد از ژن های ثبت شده در پایگاه داده NCBI به همراه پروتئین هایشان در پایگاه داده Uniprot برای قارچ دکمه ای سفید در سطح کلی و در سطح اندام میوه دهی و میسلیوم رویشی، اقدام به بررسی کدون های ترجیحی گردید. در سطح کلی برخی از کدو نهای هم معنی از نظر استفاده ترجیحی تفاوت معنی داری نشان دادند 5% = α . در سطح بافت پدیده کدون ترجیحی معنی داری مشاهده نشد.
Keywords:
Authors
محسن اشرفی
دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی و به نژادی کشاورزی دانشکده کشاورزی
محمد فارسی
عضو هیئت علمی بیوتکنولوژی و به نژادی کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه
نوید چلوار فروش
دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی و به نژادی کشاورزی دانشکده کشاورزی
امین میرشمسی کاخکی
عضو هیئت علمی بیوتکنولوژی و به نژادی کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :