تعیین تنوع ژنتیکی سودوموناسهای ایجاد کننده لکه قهوهای قارچ خوراکی در نواحی مرکزی و شمال شرقی ایران
Publish place: 3rd Iranian Agricultural Biotechnology Conference
Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 600
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AGRIBIOTECH03_262
تاریخ نمایه سازی: 27 تیر 1392
Abstract:
بیماری لکه قهوهای قارچ خوراکی مهمترین بیماری باکتریایی قارچ تکمهای در ایران و جهان می باشد. این بیماری به عنوان یکی از عوامل کاهش کیفیت و کمیت در قارچ خوراکی تکمهای مطرح می باشد. عامل بیماری چند گونه سودوموناس بوده که عموماٌ، گونه tolaasii و در درجه بعدی گونه agarici به دفعات گزارش شده اند. به منظور تعیین ارتباط ژنتیکی میان جدایهها از روش REP-PCR و پرایمرهای ERIC و BOX استفاده شد. پس از مشخص کردن شرایط PCR و انجام واکنش، محصول بر روی ژل آگارز 2% مشاهده شد. آنالیز نقوش الکتروفورزی محصولات PCR بر اساس وجود قطعات همسان و غیر همسان در جدایه ها با استفاده از ضریب تشابه جاکارد jaccard coefficient صورت گرفت. برای رسم درخت فیلوژنتیکی به روش UPGMA و با نرم افزار NTSYS رسم شد. براساس الگوی قطعات DNA جدایه در چندین گروه قرار گرفتند که نشان دهنده تنوع زیاد در میان جدایه ها و موثر بودن استفاده از انگشت نگاری DNA به روش REP-PC برای گروه بندی استرین ها می باشد.
Keywords:
Authors
مهدی اخلاقی
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه گیاهپزشکی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردو
سعید طریقی
استادیارگروه گیاهپزشکی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
محمد فارسی
استاد گروه بیوتکنولوژی و به نژادی گیاهان زراعی، دانشکده کشاورزی، دان
پریسا طاهری
استادیار گروه گیاهپزشکی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :