دستگاه کمک سرفه در پیشگری از پنومونی در بیماران سوختگی
This With 9 Page And PDF Format Ready To Download
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
Abstract:
پنومونی ریه (پره نومونی) به عنوان یک عفونت بیمارستانی به عفونتی اطلاق می شود که پس از پذیرش بیمار در بیمارستان و به ویژه در هنگام بستری شدن در واحدهای مراقبت های ویژه (ICU) یا استفاده از ونتیلاتور (دستگاه تنفس مصنوعی) ایجاد می شود. این نوع عفونت معمولا با ورود میکروب هایی مانند باکتری ها، ویروس ها یا قارچ ها به ریه ها در ارتباط است.
ویژگی های کلیدی پنومونی بیمارستانی عبارت است از ، معمولا پس از 48 ساعت از پذیرش بیمار در بیمارستان و پس از گذشت 48 ساعت از عمل جراحی یا سایر مداخلات پزشکی مشاهده می شود. شامل باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک ها مانند استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین ، پسیودوموناس آئروژینوزا و کلبسیلا می باشد. شامل تب، سرفه، تنگی نفس، درد قفسه سینه و تولید خلط می شود.
درمان به موقع با استفاده از آنتی بیوتیک های موثر بر اساس نوع باکتری شایع و حساسیت دارویی آنها بسیار مهم است. همچنین پیشگیری از طریق مراقبت های بهداشتی مناسب و کاهش استفاده از ونتیلاتورها می تواند موثر باشد. پیشگیری و مدیریت موثر این نوع پنومونی نیاز به اقدامات دقیق و پایش مداوم در بیمارستان ها دارد.
در پنومونی یا ذات الریه، التهاب و عفونت در بافت ریه اتفاق می افتد که می تواند منجر به تجمع مایعات و ترشحات در داخل ریه شود. به طور معمول، بدن با استفاده از سیستم ایمنی خود تلاش می کند تا این ترشحات را از بین ببرد.
Keywords:
Authors
مهسا گوهرآرا
کارشناس تجهیزات پزشکی
مراجع و منابع این :
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود لینک شده اند :