سنتز و بهینه سازی پوشش های کامپوزیت بر پایه ی پلیمرهای رسانای الکتریکی پلی آنیلین و پلی ایندول جهت حفاظت ضد خوردگی استیل کربن
Publish place: Applied Chemistry Today، Vol: 15، Issue: 54
Publish Year: 1399
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 47
This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_CHEM-15-54_023
تاریخ نمایه سازی: 26 شهریور 1403
Abstract:
در این کار از پلیمرهای رسانای الکتریکی پلی آنیلین و پلی ایندول برای حفاظت از خوردگی استیل کربن با درجه ی API۵LX۵۲ استفاده شده است. الکتروپلیمریزاسیون کامپوزیت حاوی پلی آنیلین و پلی ایندول روی استیل کربن در محیط آبی حاوی اگزالیک اسید، به روش ولتامتری چرخه ای (CV) انجام شده است. به طور معمول جهت سنتز پلی ایندول از حلال استونیتریل استفاده می شود؛ ولی در این کار از حلال آب استفاده شده است که هم هزینه را کاهش داده و هم آب خطری برای محیط زیست ندارد و در اصطلاح شیمی سبز است. با استفاده از طیف بینی امپدانس الکتروشیمیایی (EIS) مشخص شد که پوشش کامپوزیت حاصل، حفاظت بهتری نسبت به پوشش های پلی آنیلین تنها و پلی ایندول تنها، در مقابل مواد خورنده (در این کار ۵/۳٪ NaCl)، برای استیل کربن ایجاد می کند. برای شناسایی مواد سنتز شده از روش FTIR استفاده شده است. پیک های شاخص موجود در FTIR های پلی آنیلین و پلی ایندول سنتز شده، با پیک های شاخص FTIR مربوط به آن ها در مراجع مطابقت می کند. پیک های شاخص حاصل در FTIR پوشش کامپوزیت نیز نشان دهنده ی این است که پوشش هم حاوی پلی آنیلین و هم حاوی پلی ایندول است.
Keywords:
Authors
داریوش قاسمی
دانشکده شیمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
احمد روح الهی
رییس دانشکده شیمی، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
فاطمه رسولی
دانشکده شیمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :