تهیه نانوذرات آلومینا به روش تخریب حرارتی با استفاده از کمپلکس باز شیف آلومینیوم و بررسی فعالیت ضدسرطانی ترکیبات تهیه شده
Publish place: Applied Chemistry Today، Vol: 15، Issue: 54
Publish Year: 1399
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 38
This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_CHEM-15-54_022
تاریخ نمایه سازی: 26 شهریور 1403
Abstract:
در کار حاضر، یک لیگاند باز شیف از تراکم ۵- برمو ۲- هیدروکسی بنز آلدهید با ۸- آمینو کوئینولین به همراه کمپلکس این لیگاند با فلز آلومینیوم تهیه شدند. ترکیبات سنتز شده با روش های آنالیز عنصری و طیف سنجی FTIR و انتقال الکترونی UV-Vis شناسایی شدند. نمونه آلومینایی با ساختار نانومتری توسط روش تخریب حرارتی، از کمپلکس باز شیف آلومینیوم بدست آمد. برای این منظور از کمپلکس آلومینیوم برای تولید نانو آلومینا استفاده شد. برای شناسایی فاز، میزان بلورینگی و تعیین اندازه بلورک های محصول از آنالیز پراش اشعه X و به منظور بررسی نوع پیوندها از آنالیز طیف سنجی FTIR استفاده شد. همچنین پارامترهای سلولی و فاصله بین صفحه ای از روی الگوی XRD توسط آنالیز ریتولد محاسبه شد. برای مشخصه یابی سطح و شکل ذرات از آنالیز میکروسکوپ الکترونی روبشی SEM استفاده شد. ترکیبات سنتز شده برای بررسی خاصیت ضدسرطانی بر روی سلول های MKN-۴۵ و LS۱۷۴T مورد مطالعه قرار گرفتند. سلول های سرطانی در غلظت های متفاوت در مدت زمان مشخص تیمار شده و پاسخ سلول های سرطانی به غلظت های مختلف ترکیبات با روش آزمون رنگ سنجی MTT ارزیابی شد. این ترکیبات از تقسیم سریع سلول ها ممانعت کرده و باعث کند شدن روند تکثیر سلول های سرطانی شدند. ترکیبات، تکثیر سلول های تیمار شده را در مقایسه با سلول های کنترل کاهش دادند. طبق نتایج بدست آمده، تیمار سلول ها با غلظت افزاینده ترکیبات، رشد سلولی را به طور وابسته به غلظت در مدت زمان مشخص کاهش داد.
Keywords:
Authors
زینب عباسی
سمنان، دانشگاه سمنان، دانشکده شیمی، گروه شیمی معدنی
مهدی صالحی
سمنان، دانشگاه سمنان، دانشکده شیمی، گروه شیمی معدنی
علی خالقیان
دانشگاه علوم پزشکی، دانشکده بیو شیمی، سمنان، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :