الزامات و نقش شبکه های استانی رسانه ملی در تحقق فریضه امر به معروف و نهی از منکر
This With 13 Page And PDF Format Ready To Download
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
Abstract:
امر به معروف و نهی از منکر یکی از تکالیف اجتماعی است که در بعضی موارد با همت و اقدام یک نفر انجام می پذیرد و در بعضی مواقع، موقوف به قیام چند نفر، بلکه محتاج به اقدام و همکاری یک جمعیت و امت است. امر به معروف و نهی از منکر، بخشی از سیاست نظارتی و کنترلی دین مبین اسلام و عنصر مکمل فرایند اجتناب ناپذیر، «جامعه پذیری» محسوب می شود. و یکی از فرایضی که همواره در اسلام مورد تاکید بوده و عمل به آن موجب بقای جامعه و سلامت آن دانسته شده است. تردیدی نیست که شبکه های استانی رسانه ملی، در کنار سایر عواملی همچون خانواده و گروه دوستان، محیط های آموزشی و کاری، کانون های مذهبی، احزاب سیاسی، و کل جامعه، نقش برجسته ای در انتقال فرهنگ، جامعه پذیری و تعلیم و ترتیب اجتماعی ایفا می کنند. این شبکه ها به عنوان مهم ترین و موثرترین رسانه استانی که هدایتگری روند کلی فرهنگ جامعه را بر عهده دارد، در این میان نقش تعیین کننده ای ایفا می کنند. دراین پژوهش از روش اسنادی و کتابخانه ای استفاده شده است.
این مقاله، به بحث و بررسی پیرامون نقش و کارکرد شبکه های استانی رسانه ملی در احیا، رونق بخشی، پیرایه زدایی و زمینه-سازی هر چه بهتر و بیشتر برای اجرایی این فریضه الهی اختصاص یافته است. نویسنده معتقد است: فعالیت شبکه های استانی بستر مناسبی برای تحقق فریضه امر به معروف و نهی از منکر به شمار می رود.
Keywords:
رسانه ملی- شبکه های استانی- امربه معروف- نهی از منکر
Authors
رضا دمیرچی
دانشگاه علمی و کاربردی علوم و فنون البرز
مراجع و منابع این :
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود لینک شده اند :