بررسی شاخص UBWV و UFRV در فیلتر تک لایه ماسه ای در قیاس با فیلتر اصلاح شده ماسه ای به همراه یک لایه 5 سانتیمتری ذغال آنتراسیت

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 675

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCCE07_1510

تاریخ نمایه سازی: 16 مهر 1392

Abstract:

فیلتراسیون مستقیم به عنوان روشی از تصفیه است که در آن فیلتراسیون به دنبال ته نشینی نیست و حوضچه لخته سازی هم برای آن در نظر نمی گیرند . مشکل اصلی فیلترهای تک لایه، بالا آمدن ماسه های ریز و پایین رفتن دانه های درشت در اولین شستشوی معکوس می باشدکه کارکرد فیلتر را دچار تاثیرات منفی ناخواسته بسیاری می کند به منظور رفع این تاثیرات منفی در یک مطالع پایلوتی 5 سانتیمتر اولیه یک فیلتر تک لایه 06سانتیمتری ماسه ای با ذغال آنتراسیت جاگزین گردید.در این مطالعه میزان تغییر شاخص UFRV و UBWV بر روی دو نوع فیلتر تک لایه ماسه- ای 06 سانتیمتری و فیلتر اصلاح شده تک لایه ماسهای همراه با 5 سانتیمتر ذغال آنتراسیت مورد بررسی قرار گرفته است.به منظور انجام این مطالعه از پایلوت آزمایشگاهی تصفیه متعارف آب در نرخ های فیلتراسیون 5 و 7 و 06 مترمکعب بر مترمربع در ساعت وکدورت ورودی NTU 06 استفاده گردیده است. نسبت حجم آب مصرف شده برای شستشوی صافیها به مقدار آب تصفیه شده توسط آنها یکی از بهترین شاخصهای ارزیابی عملکرد صافیها میباشد) UBWV (.از نتایج حاصل از آزمایش چنین نتجیه گیری میتوان کرد که با بهینه سازی فیلتر تک لایه به فیلتر اصلاح شده ذکر شده در تمامی نرخ ها این نسبت به طور قابل ملاحظه ای کاهش پیدا خواهد کرد .کمترین میزان UBWVدر نرخ 7 متر بر ساعت برابر 0/024 مشاهده و بیشترین آن در نرخ 06 متر بر ساعت برابر 0/11مشاهده شد. همچنین ملاحظه میگردد نرخ فیلتراسیون 7 متر بر ساعت در بستر اصلاح شده ذغال آنتراسیت دارای بیشترین میزان شاخص UFRVبرابر 95/90نرخ فیلتراسیون 06 متر بر ساعت در بستر صافی تک لایه ماسه سیلیسیدارای کمترین میزان این شاخص برابر 22/50است.

Authors

دانیال میرزائی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی آب و فاضلاب دانشگاه صنعت آب و برق شهید عباسپور

عبدالله رشیدی مهرآبادی

استادیار دانشگاه صنعت آب و برق شهید عباسپور

مجتبی فاضلی

استادیار دانشگاه صنعت آب و برق شهید عباسپور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • کی نژاد، محمدعلی و ابراهیمی، سیروس- (1376) "مهندسی محیط زیست ...
  • مرابیان، علی و فاضلی، مجتبی- (1376) "لیلتراسیون مستقیم و نحوه ...
  • I. Bratby J. (1980). "Coagulation and Flocculation with on Emphasis ...
  • Congress, E. R. (1988). "Comparative Health Effect Assessment of Drinking ...
  • Culp, R. (1977). "Direct Filteration". J.AWWA. ...
  • Graham, N. (1986). "Orthokinetic flocculation in Rapid Filtration". Water Research. ...
  • Collins, M., Army, G., & Bryant, C. (1987). "Evalution of ...
  • Adin, R. (1974). "High Rate Contact Flocculatin With Cationic Poly ...
  • Report, C. (1980). "The Status ofDirect Filtration". J.AWWA. ...
  • نمایش کامل مراجع