سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از امواج فراصوت به عنوان یک روش کمکی در فرایند استخراج

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,791

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IRANQMS01_218

Index date: 16 July 2014

استفاده از امواج فراصوت به عنوان یک روش کمکی در فرایند استخراج abstract

امواج فراصوت به امواجی با فرکانس بش از 18 کیلوهرتز اطلاق می شود. اولتراسوند با فرکانس پایین از طریق پدیده کاویتاسیون منجر به ایجاد یکسری تغییرات فیزیکی، مکانیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی می شود و از این رو می توان از آن در فرایندهایی از جمله انجماد، خشک کردن، ایجاد امولسیون و مهمتر از همه در فرایند استخراج استفاده کرد. استخراج به کمک امواج فراصوت یکی از مهمترین روش های استحصال ترکیبات ارزشمند از منابع گیاهی و حیوانی است و در مقیاس بزرگ و کوچک (صنعتی و آزمایشگاهی) قابل اجرا می باشد. روش استخراج با امواج فراصوت ارزان تر بوده و کاربرد آن آسان تر است. افزایش استخراج به وسیله امواج فراصوت به پدیده کاویتاسیون (تشکیل ، رشد و متلاشی شدن حباب های کوچک در اثر ایجاد فشار منفی بزرگ در محیط مایع) نسبت داده شده است. به دلیل اثرات مکانیکی امواج فراصوت غالبا از آن به عنوان عامل کمکی در فرایند استخراج استفاده می شود. به علاوه مزایایی از جمله بالا رفتن سرعت و یازدهی استخراج، افزایش عملکرد استخراج آبی به خصوص در شرایطی که نمی توان از حلال استفاده کردف امکان جایگزینی حلال (Generally recognized as safe=GRAS) جهت بهبود فرایند استخراج، افزایش بازده استخراج ترکیبات حساس به حرارت و کاهش مقدار حلال مصرفی امکان استفاده از امواج فراصوت را به عنوان یک روش جدید و کمکی در فرایند استخراج فراهم کرده است.

استفاده از امواج فراصوت به عنوان یک روش کمکی در فرایند استخراج Keywords:

استفاده از امواج فراصوت به عنوان یک روش کمکی در فرایند استخراج authors

مونا داورپناه

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، دانشکده کشاورزی، گروه علوم و صنایع غذایی، تبریز، ایران

الهام عبداللهی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، دانشکده کشاورزی، گروه علوم و صنایع غذایی، تبریز، ایران

ندا عمیدی فضلی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، ایران

مقاله فارسی "استفاده از امواج فراصوت به عنوان یک روش کمکی در فرایند استخراج" توسط مونا داورپناه، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، دانشکده کشاورزی، گروه علوم و صنایع غذایی، تبریز، ایران؛ الهام عبداللهی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، دانشکده کشاورزی، گروه علوم و صنایع غذایی، تبریز، ایران؛ ندا عمیدی فضلی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله استخراج، امواج فراصوت، کاویتاسیون هستند. این مقاله در تاریخ 25 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5791 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امواج فراصوت به امواجی با فرکانس بش از 18 کیلوهرتز اطلاق می شود. اولتراسوند با فرکانس پایین از طریق پدیده کاویتاسیون منجر به ایجاد یکسری تغییرات فیزیکی، مکانیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی می شود و از این رو می توان از آن در فرایندهایی از جمله انجماد، خشک کردن، ایجاد امولسیون و مهمتر از همه در فرایند استخراج استفاده کرد. استخراج ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از امواج فراصوت به عنوان یک روش کمکی در فرایند استخراج با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.