سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی آزمایشگاهی تثبیت خاک های ریزدانه به کمک ریزش محلول هایپلیمری جهت کنترل ریزگردها

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,599

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISFPNU01_032

Index date: 25 August 2014

بررسی آزمایشگاهی تثبیت خاک های ریزدانه به کمک ریزش محلول هایپلیمری جهت کنترل ریزگردها abstract

تاثیر بادها بر خاک های ریزدانه بیابان ها سبب پیدایش دو مشکل اساسی، فرسایش بادی و هجوم خاک های روان به تاسیسات و منابع زیستی و ایجاد ریزگردها میگردد. خسارت های وارده حاصل از وقوع طوفان های حامل ریزگردها در تمامی بخش های زندگی تاثیرگذار است که از همه مهمتر سلامت انسان ها و سپس نامناسب شدن شرایط زیست محیطی و شهری می باشد. روش های متعددی جهت تثبیت خاک های ریزدانه بادرفتی همچون روش های مکانیکی، فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی وجود دارد. در این پژوهش کاربرد محلول های پلیمری، به منظور تثبیت و افزایش پایداری ذرات خاک مورد بررسی قرار گرفته است. بررسی ها به صورت آزمایشگاهی بر روی نمونه های تهیه شده در اندازه های مختلف ذرات خاک مورد بررسی قرار گرفته است. بررسی ها به صورت آزمایشگاهی بر روی نمونه های تهیه شده در اندازه های مختلف ذرات و برای غلظت های متفاوت محلول پلیمری انجام گردید. میزان فرسایش پذیری خاک توسط دستگاه تونل باد مدار باز ساخته شده با حداکثر سرعت باد برابر 45 کیلومتر بر ساعت بر روی سطح نمونه های خاک اندازه گیری شد. نتایج آزمایش ها نشان می دهد محلول های پلیمری قادر به کاهش میزان فرسایش خاک های ریزدانه تا حدود 90 درصد نسبت به حالت بدون پوشش پلیمری می باشند. در نتیجه با توجه به معیارهای فنی، اجرای، همچنین هزینه تهیه مصالح واجرایی به مراتب پایین تر این روش نسبت به روش مالچ پاشی های نفتی وغیر نفتی، به عنوان یک روش بهینه در تثبیت خاک های ریزدانه و جلوگیری از پیدایش ریزگردها مطرح می باشند.

بررسی آزمایشگاهی تثبیت خاک های ریزدانه به کمک ریزش محلول هایپلیمری جهت کنترل ریزگردها Keywords:

بررسی آزمایشگاهی تثبیت خاک های ریزدانه به کمک ریزش محلول هایپلیمری جهت کنترل ریزگردها authors

عطا جعفری شالکوهی

دانشجوی دکتری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات اصفهان، گروهعمران

محمود وفائیان

استاد بازنشسته، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، گروه عمران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
رفاهی ح. 1383. فرسایش بادی و کنترل آن. انتشارات دانشگاه ...
سمائی ح ر گلچین ا، مصدقی م ر. 1385. کنترل ... [مقاله کنفرانسی]
_ موحدان م، عباسی ن، کرامتی م. 1390. بررسی آزمایشگاهی ...
.I9] اختصاصی م ر. 1370. گزارش طراحی و ساخت دستگاه ...
.Siddiqi R A, Moore C J. 1981. Polymer stabilization of ...
.Telysheva G, Shulga G. 1995. Si _ icon-contai ning polycom ...
.Kenneth N, Nwankwo P E. 2001. Polyacryl amide as a ...
.Prakash A, Kapoor C R. 1981. U rea-p henol-forma ldehyde ...
.Crowley J, Bell D, Kopp B. 2009. Environ mental ly-favorable ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی آزمایشگاهی تثبیت خاک های ریزدانه به کمک ریزش محلول هایپلیمری جهت کنترل ریزگردها" توسط عطا جعفری شالکوهی، دانشجوی دکتری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات اصفهان، گروهعمران؛ محمود وفائیان، استاد بازنشسته، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، گروه عمران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فرسایش پذیری، محلول های پلیمری، تثبیت، تونل باد مدار باز، ریزگردها هستند. این مقاله در تاریخ 3 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1599 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تاثیر بادها بر خاک های ریزدانه بیابان ها سبب پیدایش دو مشکل اساسی، فرسایش بادی و هجوم خاک های روان به تاسیسات و منابع زیستی و ایجاد ریزگردها میگردد. خسارت های وارده حاصل از وقوع طوفان های حامل ریزگردها در تمامی بخش های زندگی تاثیرگذار است که از همه مهمتر سلامت انسان ها و سپس نامناسب شدن شرایط زیست محیطی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی آزمایشگاهی تثبیت خاک های ریزدانه به کمک ریزش محلول هایپلیمری جهت کنترل ریزگردها با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.