بهبود بهره وری انرژی های برگشت پذیر با به کارگیزی فناوری های هوشمند اینترنتی
Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 809
This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ETEC03_331
تاریخ نمایه سازی: 7 آبان 1393
Abstract:
مصرف روزافزون انرژی و موانع متعدد استخراج آن ، که هم اکنون اکثر کشورهای جهان با آن مواجهند ، موجب گردیده تا محققین و مصرف کنندگان در بخش های مختلف تجاری ، صنعتی و خانگی به دنبال راه حل هایی جدید و بهینه برای افزایش بهره وری و کاهش آثار مخرب مصرف آن باشند. از جمله این موانع عبارتند از : اتمام منابع فسیلی و گرایش به سمت انرژی های تجدیدپذیر ، تغییرات محیطی ، تمایل به سیستم های اطلاعات شبکه ای ، افزایش قیمت انرژی و توسعه تکنولوژی . هدف نهایی اکثر تحقیقات و تلاش های به عمل آمده ، کاهش مصرف انرژی و افزایش سطح رفاه مصرف کنندگان در تمامی حوزه ها می باشد. در این میان فناوری اینترنتی از انرژی ها (Internet of Energy) به عنوان یکی از روش های نوین در دنیا با تجهیز محیط های مختلف به حسگرهای پیشرفته اقدام به ایجاد محیط های هوشمند می نماید. این فناوری موجب اتصال هوشمندانه کاربران ، تأمین کنندگان و واسطه ها با محیط های مصرف کننده انرژی و سیستم های کنترلی آنها شده و بهره وری مصرف انرژی را تحقق می بخشد. همچنین ، با استفاده از توانمندسازهای این فناوری که مبتنی بر حسگرهاست، رفتار کاربران مورد پیش بینی قرار گرفته و الگوهای رفتاری مصرف انرژیشان مشخص و تعدیل می گردد. نتایج این مقاله نشان می دهد فناوری «اینترنتی از انرژی» دما ، روشنایی ، صدا ، گرما و رطوبت مناسب محیط را تشخیص داده ، آن را در محیط هوشمند مدیریت نموده ، موجب کاهش گاز دی اکسید کربن شده و از تخریب محیط زیست جلوگیری می نماید.
Keywords:
اینترنتی از انرژی , انرژی های برگشت پذیر , انرژی های فسیلی , محیط های هوشمند , سیستم های اطلاعاتی شبکه ای , شبکه های حسگر بی سیم
Authors
محمد قیصری
کارشناس ارشد فناوری اطلاعات و مدرس دانشگاه پیام نور
ساره حسینی
کارشناس ارشد مدیریت اجرایی ، اداره گمرک کشور
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :