منشا یابی حریق ناشی از زلزله در بنادر و ارائه مدل قیاسی به منظور تحلیل آن
Publish place: 2nd Disaster Management Conference
Publish Year: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 2,137
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
GEODM02_126
تاریخ نمایه سازی: 13 اردیبهشت 1386
Abstract:
زلزله به عنوان یکی از مخربترین سوانح طبیعی همواره دستاوردهای بشری رامورد تهدید قرار داده است. مخاطرات زلزله را می توان در دو گروه عمده مخاطرات ذاتی و مخاطرانت منتج از زلزله طبقه بندی نمود.
حریق پس از وقوع زلزله یکی از مهمترین نمونه های مخاطرات منتج از زلزله محسوب میگردد. اینگروه از خطرات جز مشخصه های ذاتی زلزله محسوب نمیگردند، بلکه وقوع زلزله باعث می گردد که احتمال وقوع چنین مخاطراتی تشدید گردد. مناطق ساحلی و بنادر به واسطه متاثر شدن از هر دومحدوده خشکی و آب از پتانسیل های ذاتی بیشتری برای رخداد حوادث غیر مترقبه برخوردار می باشند. وقوع زلزله دریایی یا زلزله در خشکی و اندرکنش آسیبی تاسیسات موجود بنادر می تواند به نحو قابل توجهی احتمال وقوع حریق را افزایش دهد.
نتایج این پژوهش با در نظر داشتن ویژگی های چرخه مدیریت سانحه و نیز مشخصه های مناطق بندری، به ارائه یک مدل قیاسی آنالیز خطر حریق پس از زلزله می پردازد. ارائه اینمدل مبتنی بر دو مشخصه عدم قطعیت در رخداد سوانح ثانویه و همچنین مبتنی بر مشخصه های مکانی می باشد.
Authors
علی اکبر مجیدی
عضو هیات علمی و ریاست دانشکده سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران
پرویز رزمیانفر
عضو هیات علمی دانشکده سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران
سعید گیوه چی
کاندیدای دریافت درجه دکترای تخصصی (Ph.D)و استاد مدعو مدیریت ایمنی، حوادث و
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :