تحلیل عددی تغییر شکل های تورمی زمین اطراف تونل مطالعه موردی تونل خماری
Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 833
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SMFE01_003
تاریخ نمایه سازی: 15 بهمن 1393
Abstract:
آنچه بطور عمده در آنالیز تورم مطرح است، تحلیل جابجایی های اندازه گیری شده و تخمین لنگرهای خمشی موثر در سیستم نگهدارنده تونل می باشد. روش متداول در این موارد، تحلیل عددی می باشد. در بسیاری از موارد، تحقیق در مورد طراحی و اجرای سازه ههای زیرزمینی منحصرا با تخمین پارامترهای ژئومکانیکی توده سنگ انجام می شود. بیان دقیق کمی و کیفی این پارامترها همانند حالت اولیه تغییر شکل ها، سطح آبهای زیرزمینی و نفوذپذیری بسیار مشکل است. راه آهن بافق- مشهد از طرحهای بزرگی است که در سالهای اخیر به بهره برداری رسیده است. این پروژه در طول مسیر خود با عوارض گوناگون زمین شناسی مواجه بوده که موجب حفر تونل های متعددی در طی مسیر آن شده است. تونل خماری به طول حدود 2500 متر در محدوده بین کیلومتر 045+66 و 578+68، در منطقه کوه خماری در 25 کیلومتری تربت حیدریه و نزدیک به روستای رباط سنگ واقع است. طبق نتایج ابزار دقیق، میزان همگرایی رو به افزایش و این امر هشداری جدی برای تونل محسوب می گردید. در این مقاله داده های حاصل از رفتارسنجی تونل خماری در مسیر راه آهن مشهد به بافق در 25 کیلومتری شهرستان تربت حیدریه به طول حدود 2/5 کیلومتر به عنوان داده ههای اولیه تحلیل به روش ابزار دقیق مورد استفاده قرار گرفته است. نهایتا نتایج حاصل با یافته های تحلیل اجزاء محدود مورد استفاده با نرم افزار Geo Studio 2007 مقایسه شده است.
Keywords:
Authors
محسن امیدی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران، گروه عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، بروجرد، ایران
علی امیدی
کارشناسی ارشد مهندسی عمران، گروه عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، بروجرد، ایران
محمود حسینی
دانشیار گروه عمران، پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :