سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ابر تراکم و مدلسازی آن در آزمایشگاه

Publish Year: 1380
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,730

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GIC01_24

Index date: 3 December 2005

ابر تراکم و مدلسازی آن در آزمایشگاه abstract

روش ابرتراکم از جمله موثرترین روشهای بهسازی خاک های سست و تراکم پذیرمی باشد که در آن با بکارگیری انرژی آزاد شده حاصل از سقوط کوبه نشست قابل توجهی به سطح زم ین تحمیل می شود . در این مقاله پس از اشاره ای به روش ابرتراکم، با استفاده از روش تبدیل انرژی پتانسیل ارتفاعی به انرژی جنبشی و سپس تبدیل این انزژی به نیرو، مقدار تنش وارد شده بر سطح زمین در زیر کوبه ای با وزن معلوم که از ازتفاع مشخصی به صورت آزاد رها شده محا سبه شده است . بخشی از این تنش می تواندبعنوان حداکثر فشار منفذی ایجاد شده در خاک در نظر گرفته شود و طبیعتا " این فشار منفذی سبب بوجود آمدن پدیده روانگرایی در خاک های اشباع و نیمه اشباع می گردد . در نهایت با مقایسه انرژی روش تراکم آزمایشگاهی و انرژی اعمال شده د ر هر ضربه روش ابرتراکم رابطه ای جهت مقایسه این دو روش ارائه گردیده است . بدینترتیب می توان قبل از اقدام به اجرای روش ابرتراکم مقدار نشست سطح زمین را با هزینه ای ناچیز و با استفاده از یک آزمایش تراکم آزمایشگاهی بدست آورد.

ابر تراکم و مدلسازی آن در آزمایشگاه Keywords:

ابر تراکم و مدلسازی آن در آزمایشگاه authors

شاهکار شاهنگیان

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شاهنگیان، شاهکار، 1378 تراکم و تحکیم دینامیکی خاکهای سست(ابرتراکم)، گزارش ...
J.P. DEBAIRE et C. MIEUSSENS. 1998 Compactage d'un remblai routier ...
LOUIS MENARD, 1973 The use of dynamic consolidation to solve ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ابر تراکم و مدلسازی آن در آزمایشگاه" توسط شاهکار شاهنگیان، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نوشته شده و در سال 1380 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس بهسازی زمین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تنش قائم، مدلسازی، امتیاز ابرتراکم، تبدیل انرژی هستند. این مقاله در تاریخ 12 آذر 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1730 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که روش ابرتراکم از جمله موثرترین روشهای بهسازی خاک های سست و تراکم پذیرمی باشد که در آن با بکارگیری انرژی آزاد شده حاصل از سقوط کوبه نشست قابل توجهی به سطح زم ین تحمیل می شود . در این مقاله پس از اشاره ای به روش ابرتراکم، با استفاده از روش تبدیل انرژی پتانسیل ارتفاعی به انرژی جنبشی و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ابر تراکم و مدلسازی آن در آزمایشگاه با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.