سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی خواص نفوذ گازهای (CO(2) ، O(2 و (N(2 توسط غشای آلیاژی پلی سولفون ، پلی اتیلن گلایکول (PSF/PEG 10000)

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,049

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EMAP01_037

Index date: 14 October 2015

بررسی خواص نفوذ گازهای (CO(2) ، O(2 و (N(2 توسط غشای آلیاژی پلی سولفون ، پلی اتیلن گلایکول (PSF/PEG 10000) abstract

در این پژوهش، اثر پلی اتیلن گلایکول با وزن مولکولی 10000 بر نفوذ پذیری و گزینش پذیری غشای ترکیبی پلی سولفون/پلی اتیلن گلایکول (PSF/PEG) مورد بررسی قرارگرفت. غشا (PSF) خالص و غشا ی آلیاژی (PSF/PEG) توسط روش جدایش فازی گرمایی از محلول (PSF/PEG/Dimethylformamide) در دمای C°60 تهیه شدند. نفوذ پذیری گازهای (CO(2)، O(2 و N2 از طریق غشاهای ساخته شده در درجه حرارت C°30 و فشار 10 بار اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که افزودن پلی اتیلن گلایکول به ساختار غشا، باعث بهبود خواص جداسازی و بالا رفتن مقدار تراوش پذیری و گزینش پذیری نسبت به غشای PSF خالص شد.

بررسی خواص نفوذ گازهای (CO(2) ، O(2 و (N(2 توسط غشای آلیاژی پلی سولفون ، پلی اتیلن گلایکول (PSF/PEG 10000) Keywords:

بررسی خواص نفوذ گازهای (CO(2) ، O(2 و (N(2 توسط غشای آلیاژی پلی سولفون ، پلی اتیلن گلایکول (PSF/PEG 10000) authors

دانیال نصیریان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا

مرتضی صادقی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان

الهام عامری یزدی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ا مدائنی، سید سیاوش، غشا و فرآیندهای غشایی، انتشارات طاق ...
_ صادقی، مرتضی، وفایی‌منش، علیرضا، مقدمه‌ای برغشا و فرآیندهای غشایی، ...
Takht Ravanchi.M, Kaghazchi.T, Kargari.A, "Application of membrane separation processes in ...
Pandey.P, Chauhan.R.S, "Membranes for gas separation", 2001, Progress in Polymer ...
Y. Yampolskii, B. D. Freeman "Membrane gas separation" John Wiley ...
Stern.S.A, "Polymer for gas Separation"; the next decade, Journal of ...
Macchione.M, Janse.J.C, Drioli.E, The dry phase inversion technique as a ...
Sadeghi. M., Pourafshari Chenar. M., Rahimian. M., Moradi. S., Saeedi ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی خواص نفوذ گازهای (CO(2) ، O(2 و (N(2 توسط غشای آلیاژی پلی سولفون ، پلی اتیلن گلایکول (PSF/PEG 10000)" توسط دانیال نصیریان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا؛ مرتضی صادقی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان؛ الهام عامری یزدی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی رویکرد عملی به پیاده سازی مفاهیم علمی،مباحث تئوری و پژوهش های های کاربردی علوم فنی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پلی سولفون ، پلی اتیلن گلایکول ، جداسازی گاز ، غشا ، گزینش پذیری ، نفوذ پذیری هستند. این مقاله در تاریخ 22 مهر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1049 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این پژوهش، اثر پلی اتیلن گلایکول با وزن مولکولی 10000 بر نفوذ پذیری و گزینش پذیری غشای ترکیبی پلی سولفون/پلی اتیلن گلایکول (PSF/PEG) مورد بررسی قرارگرفت. غشا (PSF) خالص و غشا ی آلیاژی (PSF/PEG) توسط روش جدایش فازی گرمایی از محلول (PSF/PEG/Dimethylformamide) در دمای C°60 تهیه شدند. نفوذ پذیری گازهای (CO(2)، O(2 و N2 از طریق غشاهای ساخته شده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی خواص نفوذ گازهای (CO(2) ، O(2 و (N(2 توسط غشای آلیاژی پلی سولفون ، پلی اتیلن گلایکول (PSF/PEG 10000) با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.