سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد ژنراتور DFIG در توربین های بادی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,905

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SENACONF02_165

Index date: 21 November 2015

کاربرد ژنراتور DFIG در توربین های بادی abstract

در این مقاله به معرفی و بررسی جنبه های مختلف ژنراتور دو سو تغذیه مورد بررسی قرار خواهد گرفت. عبارت تغذیه دوگانه به این واقعیت اشاره دارد که استاتور به شبکه قدرت، ولتاژ برای تغذیه بارها می دهد و ولتاژ رتور نیز به وسیله کانورتر توان، ایجاد می شود. سرعت عملکرد این سیستم در یک گستره وسیع اما محدود قرار دارد. کانورتر اختلاف فرکانس الکتریکی و مکانیکی را با تزریق جریان به رتور با یک فرکانس متغیر، جبران می کند. هم در طول عملکرد عادی و هم در طول خطاها، رفتار ژنراتور توسط کانورتر توان و کنترل کننده های آن تنظیم می شود. کانورتر توان، متشکل از دو کانورتر است، کانورتر طرف شبکه و کانورتر طرف رتور، که هر کدام به صورت مستقل کنترل می شود.

کاربرد ژنراتور DFIG در توربین های بادی Keywords:

کاربرد ژنراتور DFIG در توربین های بادی authors

بیت اله حبیبیان توانا

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس تحصیلات تکمیلی علوم و تحقیقات کهگیلویه و بویراحمد، گروه برق یاسوج

رحیم ایلدر آبادی

استادیار دانشگاه حکیم سبزواری ،گروه برق،سبزوار،ایران

محمود زاده باقری

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس تحصیلات تکمیلی علوم و تحقیقات کهگیلویه و بویراحمد، گروه برق یاسوج

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
H.L. Hess and E. Muljadi, "Power converter for wind turbine ...
L. Helle and S. Munk-Nielsen, "Comparison of converter efficiency in ...
M.N. Eskander and M.T. El Hagry, "Optimal performance of double ...
P.M. Espelage and B.K. Bose, _ _ Hi gh-Frequency Link ...
F. Schwart, "A Double sided cycloconverter" IEEE Trans. on Industrial ...
J.G. Slootweg, "Wind Power Modeling and Impact on Power System ...
R. Pena, J.C. Clare, G.M. Asher, "Doubly fed induction generator ...
V. Akhamtov "Modelling of Variable-Speed Wind Turbines with Double-fed Induction ...
_ Arabi an-Hoseyn abadi, H. Oraee, and P.J. Tavner, "Failure ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد ژنراتور DFIG در توربین های بادی" توسط بیت اله حبیبیان توانا، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس تحصیلات تکمیلی علوم و تحقیقات کهگیلویه و بویراحمد، گروه برق یاسوج؛ رحیم ایلدر آبادی، استادیار دانشگاه حکیم سبزواری ،گروه برق،سبزوار،ایران؛ محمود زاده باقری، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس تحصیلات تکمیلی علوم و تحقیقات کهگیلویه و بویراحمد، گروه برق یاسوج نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره سراسری فناوریهای نوین ایران با هدف دستیابی به توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ژنراتورهای القایی ، توربین بادی ، DFIG هستند. این مقاله در تاریخ 30 آبان 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2905 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله به معرفی و بررسی جنبه های مختلف ژنراتور دو سو تغذیه مورد بررسی قرار خواهد گرفت. عبارت تغذیه دوگانه به این واقعیت اشاره دارد که استاتور به شبکه قدرت، ولتاژ برای تغذیه بارها می دهد و ولتاژ رتور نیز به وسیله کانورتر توان، ایجاد می شود. سرعت عملکرد این سیستم در یک گستره وسیع اما محدود قرار ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد ژنراتور DFIG در توربین های بادی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.