ویژگی های ابزار دقیق و تواتر اندازه گیری آن ها در سدهای بتنی قوسی
Publish place: The first scientific congress of new horizons in the field of civil engineering, architecture, culture and urban management of Iran
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 961
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
UMCONF01_015
تاریخ نمایه سازی: 30 دی 1394
Abstract:
آمار عملکرد سدها بیانگر این واقعیت است که 1 درصد سدها ناپایدار بوده است . بر اساس آمار کمیته بین المللی سدهای بزرگ، طی صد سال گذشته، تنها در اثر خرابی سدهای بزرگ حدود هیجده هزار تلفات جانی و خسارات سنگین اقتصادی وارد آمده است.استفاده درست و مهندسی از ابزار دقیق می تواند میزان خطرات ناشی از شکست سد ها را تا میزان قابل توجهی کاهش دهد. هزینه های استفاده از ابزار دقیق در پروژه ها بین 1 تا 3 درصد از هزینه کل پروژه است که این هزینه پروژه را به نوعی بیمه می کند و استفاده از این ابزار در تمام مراحل ساخت سد ضروری است. همپنین این ابزار نقایص موجود در بدنه سد و پی را مشخص می کند و قبل از وقوع هرگونه خطر می شود با استفاده از این نتایج اقدامات لازم را انجام داد. این مقاله ابتدا عوامل و بارهایی که موجب خطر برای سد می شوند را بیان می کند و سپس به اهداف استفاده از ابزار دقیق و معرفی تعدادی از آن ها در سد بتنی می پردازد و در آخر به تواتر زمانی قرائت این ابزار را در سد شهید رجایی ساری می پردازد.
Keywords:
Authors
محمدرضا گودرزی
دکترای سازه های هیدرولیکی، استادیار دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آیت الله العظمی(ره)
محمد دائی یوسفی
دانشجوی کارشناسی عمران ، دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره)
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :