سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی ژئومورفوتوریسم در منطقه ارسباران با مدل REYNARD

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 825

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TNCF02_004

Index date: 16 February 2016

ارزیابی ژئومورفوتوریسم در منطقه ارسباران با مدل REYNARD abstract

لندفرمهای ژئومورفولوژیکی یا همان اشکال زمین شناسی، توانایی بالایی در جذب ژئومورفوتوریستها یا علاقه مندان به این نوع چاذبه ها دارند و ارتباط آنها با گسترش مدنیت و آثار باستانی، تاریخی و فرهنگی، توانمندی لندفرمها را در رشد ژئوتوریسم دوچندان میکند. منطقهی ارسباران در شمال غرب کشور با دارابودن اشکال زمین شناختی متعدد و متنوع مانند جنگلها، آبشارها، کوهها و تپه ها با شکلهای جاذب و زیبا دارای توان بالقوه ای در این زمینه میباشد. در این پژوهش ابتدا به توصیف و بیان موقعیت هرکدام از عوارض در این منطقه پرداخته شد و سپس با مطالعات میدانی و با استفاده از مدلReynard عیار علمی و مکمل مورد محاسبه قرار گرفت، نتایج حاکی از آن بود که در عیار علمی، دره ی آینالی با با مقدار 3/5 بیشترین مقدار را دارا بوده و پس از آن، کوه آینالی و دره ی مکیدی با مقدار 3/4 کوه بابک با مقدار 2/7 غار چیناب و آبگرم قلعهکندی با مقدار 2/6 و سنگ نوشته ی سیغیندیل با مقدار 2/5 و اولویتهای بعدی را دارا میباشد. در عیار مکمل نیز کوه آینالی با مقدار3/25 بالاترین اولویت، کوه بابک با مقدار 3 کوه پشتو و درهی آینالی با مقدار 2/85 درهی مکیدی با مقدار 2/6 قله ی شیور با مقدار 2/25 آبشار گول آخیر با مقدار 2/1 اولویت های دوم سوم چهارم پنجم ششم را دارند

ارزیابی ژئومورفوتوریسم در منطقه ارسباران با مدل REYNARD Keywords:

ارزیابی ژئومورفوتوریسم در منطقه ارسباران با مدل REYNARD authors

فریبا کرمی

دانشیار دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی، دانشگاه تبریز

نسیم قنادی

دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی گردشگری، دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی، دانشگاه تبریز

زینب تیموری

دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی گردشگری، دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی، دانشگاه زنجان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
فخری، سیروس. اروجی، حسن. هدایی آرانی، مجتبی. رحیمی هرآبادی، سعید. ...
قربانی، رسول. آستین‌چیده، محمد. مهری، محمد. (1389). ژئوتوریسم: بهره‌گیری ازجاذبه‌های ...
مقیمی، ابراهیم. رحیمی هرآبادی، سعید. هدائی آرانی، مجتبی. علیزاده، محمد. ...
نکوئی‌صدری، بهرام. (1388)، مبانی زمین‌گردشگری با تاکید بر ایران، سازمان ...
یمانی، مجتبی. نگهبان، سعید. رحیمی هرآبادی، سعید. علیزاده، محمد. (1391). ...
Bernard Joyce, Edmund. (2010). Austoralia's geoheritage: History of study _ ...
Cocean Gabriela. (2012). THE INVENTORY AND HIERARCHY OF ...
Pereira Paulo. Pereira Diamantino. Caetano Maria Isabel. Braga Alves. (2007). ...
Wartiti, Mohamed El. El, Malaki. Amina. Zahraoui, Mohamed. Ghannouchi, Abdelilah ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی ژئومورفوتوریسم در منطقه ارسباران با مدل REYNARD" توسط فریبا کرمی، دانشیار دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی، دانشگاه تبریز؛ نسیم قنادی، دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی گردشگری، دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی، دانشگاه تبریز؛ زینب تیموری، دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی گردشگری، دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی، دانشگاه زنجان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی گردشگری، سرمایه های ملی و چشم انداز آینده پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ارسباران،ژئومورفوسایت،مدل REYNARD هستند. این مقاله در تاریخ 27 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 825 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که لندفرمهای ژئومورفولوژیکی یا همان اشکال زمین شناسی، توانایی بالایی در جذب ژئومورفوتوریستها یا علاقه مندان به این نوع چاذبه ها دارند و ارتباط آنها با گسترش مدنیت و آثار باستانی، تاریخی و فرهنگی، توانمندی لندفرمها را در رشد ژئوتوریسم دوچندان میکند. منطقهی ارسباران در شمال غرب کشور با دارابودن اشکال زمین شناختی متعدد و متنوع مانند جنگلها، آبشارها، کوهها و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی ژئومورفوتوریسم در منطقه ارسباران با مدل REYNARD با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.