بررسی تأثیرعدم کوبش خاکریز در مجاورت پوشش نما و طول تسمه ها بر تغییرمکان ماندگاردیواره های خاکی پایدارسازی شده مکانیکی در اثر زلزله
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 467
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICGUEE02_103
تاریخ نمایه سازی: 30 بهمن 1394
Abstract:
طراحی سازه های خاکی بر مبنای سطح عملکرد روش نوینی است که مورد توجه محققین قرار گرفته است. کنترل معیارهایی نظیر تغییر مکان و جابه جایی در شرایط لرزه ای موجب گشته تا ضمن ارائه یک طرح بهینه، عملکرد این سازه ها در برابر زلزله بهبود یابد. در این تحقیق با استفاده از مدل سازی عددی مبتنی بر روش اجزای محدود (FEM)؛ به ارزیابی عددی تاثیرعدم کوبش مصالح خاکریز در مجاورت پوشش نما و طول تسمه هابر تغییر مکان ماندگار، شتاب تسلیم ونیروهای بسیج شده در تسمه ها در یک دیواره ی خاکی پایدارسازی شده مکانیکی (MSE walls) به ارتفاع 6 متر با استفاده از نرم افزار اجزای محدودGeo studio 2007 تحت اثر زلزله ناغان پرداخته شده است.نتایج نشان می دهد: عدم کوبش خاکریز و وجود یک لایه سست در مجاورت پوشش نما تغییر مکان ماندگار دیواره خاکی مورد مطالعه را به میزان60 درصد افزایش خواهد داد؛ افزایش طول تسمه فوقانی به میزان دوبرابر تغییر مکان ماندگار دیواره ی خاکی مورد مطالعه را به میزان30 درصد کاهش خواهد داد؛ و افزایش سختی تسمه های ردیف فوقانی به میزان دو برابر، هر چند از نظر میزان تسمه مصرفی با حالتی که در آن طول تسمه های فوقانی دوبرابر می شود یکسان است؛ لیکن تاثیر چندانی بر کاهش تغییر مکان ماندگار دیواره نخواهد داشت. بر اساس نتایج؛ یکی از راهکارهای مناسب برای افزایش سطح عملکرد لرزه ای یک دیواره ی خاکی پایدارسازی شده مکانیکی کاهش تغییر شکل ماندگار آن با جلوگیری از عدم کوبش مناسب خاکریز در مجاورت پوشش نما و افزایش طول تسمه های ردیف فوقانی می باشد.
Keywords:
Authors
جواد کریمیان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران- ژئوتکنیک، دانشکده عمران و معماری، دانشگاه شاهرود
امیر بذرافشان مقدم
استادیار بخش مهندسی عمران، دانشکده عمران و معماری، دانشگاه شاهرود
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :