سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارتباط بین تکنولوژی و افزایش بهره وری (پروژه های عمرانی)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 944

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MEAE01_0151

Index date: 17 March 2016

ارتباط بین تکنولوژی و افزایش بهره وری (پروژه های عمرانی) abstract

امروزه برای باقی ماندن در عرصه رقابت، سازمان ها ناگزیر باید به تحول تکنولوژی و ایجاد تکنولوژی و ایجاد تکنولوژی های پیشرفته روی بیاورند. یکی از مهم ترین دستاوردهای بشر احداث فن سدسازی و هدایت آن به منظور استفاده بهینه از اب های سطحی که از دیرباز اغاز گردید و با توسعه شهرها و اجتماعات بشری تکوین یافت و در این راستا به مرور زمان سعی در استفاده از تکنولوژی در فرآیند احداث تونل های انحراف آب رودخانه ها در سدها و نیز مقاوم سازی سدها در جهت بهینه کردن هزینه ها نمود. از دیگر موارد روند روبه افزایش تونل های در حال مطالعه و یا در حال اجرا با کاربردهایی همانند انتقال آب، متروی شهری، ور اه، در داخل کشور و همچنین اهمیت مدت زمان اجرا در این پروژه ها و استفاده از روش های مکانیزه حفاری می باشد. با جهانی شدن و افزایش رقابت تکنولوژی نقش بسیار مهمی را برای کسب مزیت رقابتی ایفا می کند. در سال های اخیر تکنولوژی با سرعت زیادی توسعه پیدا کرده است و سازمان ها گرایش زیادی به کاربرد تکنولوژی های نوین یافته اند. سازمان های اقتصادی برای کسب سود ایجاد شده اند و دانش موجود هر جامعه، عامل اصلی شکل گیری سازمان های اقتصادی است. تکنولوژی نه تنها در چگونگی ایجاد کالاها و خدمات، بلکه در اینکه چه چیزی می تواند تولید شود یا حتی اینکه توان بالقوه لازم برای تولید چه چیزی وجود دارد، نقش قابل توجهی دارد.

ارتباط بین تکنولوژی و افزایش بهره وری (پروژه های عمرانی) Keywords:

بکارگیری تکنولوژی , پروژه های عمرانی(تونل و سد) , افزایش بهره وری(کارایی)

ارتباط بین تکنولوژی و افزایش بهره وری (پروژه های عمرانی) authors

محسن جعفری نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت استرابژیک دانشگاه آزاد گرگان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آقای حامد احمدی و همکاران _ اجرای دیوارآببند در سطح ...
آقای محمد علی مجتهدی، دیوارهای آببند فراز بند و نشیب ...
آقای اسماعیل فصیحی و همکاران، انتخاب ماشین حفاری مکانیزه مناسب ...
آقای حامد رحمتی و آقای عسکری، اهمیت مدیریت تکنولوژی و ... [مقاله کنفرانسی]
آقای احمد جعفر نژاد، ممیزی تکنولوژی و ارائه راهکار مناسب ...
آقای حامد خراسانی طرقی، بررسی مفاهیم تکنولوژی و مدیریت تکنولوژی ...
آقای هانس ثامهاین، کتاب مدیریت تکنولوژی در سازمانهای تکنولوژی - ...
مدیریت استراتژی تکنولوژی، واحد پژوهش پایگاه اطلاعات صنعتی ایران ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارتباط بین تکنولوژی و افزایش بهره وری (پروژه های عمرانی)" توسط محسن جعفری نژاد، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت استرابژیک دانشگاه آزاد گرگان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد، حسابداری و علوم تربیتی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بکارگیری تکنولوژی، پروژه های عمرانی(تونل و سد)، افزایش بهره وری(کارایی) هستند. این مقاله در تاریخ 27 اسفند 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 944 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه برای باقی ماندن در عرصه رقابت، سازمان ها ناگزیر باید به تحول تکنولوژی و ایجاد تکنولوژی و ایجاد تکنولوژی های پیشرفته روی بیاورند. یکی از مهم ترین دستاوردهای بشر احداث فن سدسازی و هدایت آن به منظور استفاده بهینه از اب های سطحی که از دیرباز اغاز گردید و با توسعه شهرها و اجتماعات بشری تکوین یافت و در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارتباط بین تکنولوژی و افزایش بهره وری (پروژه های عمرانی) با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.