شواهد پتروگرافی و ژئوشیمیایی شرایط عدم تعادل در سنگهای نیمه عمیق داسیتی نئوژن بدبخت کوه، جنوب غرب رفسنجان
Publish place: The 19th Annual Conference of the Iranian Geological Society and the 9th National Geological Conference of Payame Noor University
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 657
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SGSI19_068
تاریخ نمایه سازی: 12 تیر 1395
Abstract:
مطالعات پتروگرافی دقیق بر روی سنگهای نیمه عمیق نئوژن بدبخت کوه که در زون ساختاری ارومیه- دختر و در کرمان در زون دهج- ساردوییه واقع است، صورت گرفت. سنگهای منطقه شامل داسیت است. بر اساس نتایج بدست آمده فنوکریست های پلاژیوکلاز، کوارتز، بیوتیت و آمفیبول سازنده اصلی سنگهای داسیتی منطقه هستند. این کانی ها بافت های غیرتعادلی که ثبت کننده تغییرات فیزیکی ماگما هستند را نشان می دهند از جمله می توان بافت های غربالی، آثار انحلال ماکل های ناقص، کوارتزهای خلیجی را نام برد. با توجه به این بافت ها می توان ماگمای سازنده را تحت تاثیر فرایندهای اختلاط ماگمایی، کاهش فشار و فروتافت سریع ماگما در نظر گرفت. بالا بودن نسبتهای LILE/HFSE و LREE/HREE در نمونه ها و شباهت ترکیب شیمیایی آنها با گدازه هایی که در مناطق شاخص فرورانش تشکیل می شوند، احتمال شکل گیری سنگهای منطقه های منطقه را در یک محیط فرورانشی تقویت می کند. آنومالی منفی Nb نشان دهنده محیطهای حاشیه فعال قارهای میباشد و در اثر آلودگی، توسط پوسته فرورونده به وجود آمده است.
Keywords:
Authors
فواد اسلامیت
کارشناس ارشد بخش زمین شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرند
سارا درگاهی
استادیار بخش زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه شهید باهنر کرمان
علیرضا شاکر اردکانی
استادیار بخش مهندسی معدن، مجتمع آموزش عالی زرند، دانشگاه شهید باهنر کرمان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :