توسعه یک الگوریتم جهت برقراری بالانس حرارتی در یک نیروگاه بخار مورداستفاده در یک کشتی استخراج نفت
Publish place: Third National Conference and First International Conference on Applied Research in Electrical, Mechanical and Mechatronics Engineering
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 641
This Paper With 23 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ELEMECHCONF03_0761
تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395
Abstract:
مقاله حاضر ، به شبیه سازی جزییات نیروگه بخار به کار رفته گرفته شده در یک کشتی استخراج نفت پرداخته است. انرژی خروجی اراین نیروگاه، جهت تامین نیروی پیشران و توان مورد نیاز بخش های مختلف کشتی استفاده می شود. این نیروگاه دارای توان 32500 است بخار، دو بویلر و دبی حدوداً 170403/8 کیلوگرم بر ساعت می باشد. جهت اعمال بالانس حرارتی می بایست تمامی جزییات و اجزای تشکیل دهنده ی سیکل آب- بخار مورد بررسی قرار گیرند. فلوچارتی مبتنی بر پروسس نیروگاه ترسیم و فرضیات حاکم بر مساله تبیین گردیده است. نمامی اجزای مختلف سیکل حاضر با توجه به محدودیت های موجود و با داشتن شرایط اولیه ی خاص، در بیشترین راندمان عملی لحاظ شده اند. جهت تکمیل شبیه سازی، همزمان نیاز به استفاده از معادلات بقا و معادلات تجربی بود که این دستگاه معادلات به کمک الگوریتم توصیف شده در بخش های بعد حل گردیده است. هم چنین در تخمین برخی از پارامترهای ورودی که می توانند بر دقت نتایج تاثیر مستقیم بگذارند، از نمودارهای تجربی منشتر شده در مراجع معتبر استفاده شد. نایج شبیه سازی نشان می دهد که مقادیر به دست آمده با نتایج تجربی انطباق مناسبی داشته و این شبیه سازی در بازه فرضیات معتبر است. ازجمله، نتایج مربوط به راندمان کلی سیکل می باشد که مقدار محاسبه شده 27/5% است و با تجربه هم خوانی دارد. نتایج بخش های مختلف در جدول نهایی ارائه شده است. براساس این جدول توزیه بخار در سیستم ، به صورت 164521/6 کیلوگرم بر ساعت برای راندن توربین پیشران اصلی، 4001/6 کیلوگرم بر ساعت برای توربوژنراتور می باشد. هم چنین سه آبی ورودی و بخار از بخش های مختلف به دی اریتور 174792/7 کیلوگرم بر ساعت محاسبه شده است که بر خلاف عموم سیکل های بخار، 172263/5 کیلوگرم بر ساعت از این مقدار ( که از کندانسور خارج می گردد ) مستقیماً به دی اریتور ریخته می شود.
Keywords:
Authors
مسعود ژیان منش
دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه ترتبیت دبیر شهید رجایی
مصطفی ورمزیار
استادیار، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :